Family Fry friteuse

34 cm , Frituur , 4,6 kg
129,99 € incl. BTW
Leverbaar vanaf 18-07-2020 | Nu bestellen

Alle aankopen die zijn gedaan tussen 25 oktober en 30 november 2019 kunnen tot 31 januari 2020 worden geretourneerd.

60 dagen
retourrecht
Gratis
bezorging

Productdetails

De Klarstein Family Fry friteuse is opgewassen tegen alle eisen aan het in hete olie bakken worden gesteld: levensmiddelen worden knapperig en smaken uitstekend!

Met een groot vermogen van 3000 watt verandert de friteuse aardappelreepjes in knapperige friet of koude stukjes vis in knapperige, hete vissticks. De grote frituurmand naar XXL concept biedt met zijn enorme acht liter voldoende ruimte om ook grote hoeveelheden levensmiddelen te bakken en van een knapperig laagje te voorzien.

Met een draaiknop met vrij in te stellen thermostaat kan de temperatuurcontrole eenvoudig worden bediend zodat ieder levensmiddel precies van de juiste hitte wordt voorzien. Professioneel is ook het koude zone principe van de Family Fry friteuse: in het onderste, gescheiden deel van het reservoir koelt de olie af, terwijl de olie in het bovenste deel dankzij het vrij liggende verwarmingselement precies de gekozen temperatuur behoudt.  Verwarmde olie stijgt op, koelt af en daalt langs de buitenwanden naar het reservoir onder het verwarmingselement, alwaar het afkoelt. Dalende frituurresten kunnen daardoor niet op de bodem aanbranden en de smaak van de gefrituurde gerechten beïnvloeden: alles smaakt heerlijk vers.

Een op te zetten deksel met kijkvenster gaat tijdens het frituren het spatten van hete olie tegen en maakt het mogelijk de levensmiddelen in de friteuse in het oog te houden. Natuurlijk is ook aan de veiligheid gedacht: tijdens het gebruik blijven dankzij Cool Touch Housing de handgrepen altijd aangenaam koel. Na het frituren laat de olie zich dankzij de Oil Drain Technology met behulp van de comfortabel en eenvoudig te bedienen aftapfunctie snel en zonder problemen aftappen.

Van buiten is de rvs-behuizing van de Family Fry friteuse niet alleen mooi om te zien: na de bereiding is het apparaat van binnen en van buiten snel weer schoongemaakt. Een snoeropbergvak in de achterkant van het verwarmingselement vergemakkelijkt het opbergen.

Voor snel en comfortabel bereid eten: de Family Fry friteuse van Klarstein.

Laat meer zien

Top features

  • Vermogen: 3000 watt
  • Vulcapaciteit: 8 liter
  • Stroomverzorging: 220-240V~ | 50/60 Hz
  • Totale afmeting: ca. 34 x 34 x 48 cm (BxHxD)
  • Afmetingen binnenkant: ca. 27 x 18 x 30 cm (BxHxD)
  • Afmetingen frituurmand: ca. 23 x 12 x 23,5 cm (BxHxD)
  • Snoerlengte: ca. 100 cm
  • Gewicht: ca. 4,6 kg

Gebruikershandleiding in pdf formaat

Family Fry friteuse 3000W Oil Drain Technology rvs zilver

Omvang levering

Omvang levering
  • 1 x friteuse
  • Duitstalige gebruiksaanwijzing (andere talen: Engels, Frans, Spaans, Italiaans)

Leverbaar vanaf 18-07-2020

Klantenbeoordelingen

(1 Beoordeling) Je mening toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.