Vilhelmine Oven 55 l Inbouw Energie-efficiëntieklasse A zwart Zwart
Vilhelmine Oven 55 l Inbouw Energie-efficiëntieklasse A zwart Zwart
Vilhelmine Oven 55 l Inbouw Energie-efficiëntieklasse A zwart Zwart
Vilhelmine Oven 55 l Inbouw Energie-efficiëntieklasse A zwart Zwart
Vilhelmine Oven 55 l Inbouw Energie-efficiëntieklasse A zwart Zwart

Vilhelmine - Oven

Zwart Oven
429,99 € incl. BTW
Direct leverbaar Levertijd: 8 - 10 dagen
60 dagen retourrecht Gratis bezorging

Top features

Zuinige inbouw-oven in 19de eeuwse look

Ruim oveninterieur met een volume van 55 l

Draairegelaar alsook deurhandgreep in koperoptiek

Productdetails

Het wordt warm in de keuken! De Klarstein Vilhelmine inbouw-oven verbindt de klassiek-mooie stijl van de tijd van koningin Victoria met de moderne zuinigheid van de energie-efficiëntieklasse A.

Met de Klarstein Vilhelmine oven bouwt u pure luxe rechtstreeks in uw keuken in: draairegelaar in koperoptiek, een handgreep in dezelfde optiek aan de ovendeur alsook een gewelfd ovenvenster laten de betovering van vervlogen tijden herleven. Daarmee ontbreekt het bij het apparaat niet aan moderne compententies: met energie-efficiëntieklasse A worden niet alleen gebak, ovenschotels of pizza's bereid in het oveninterieur van 55 l. Met drie bedrijfsmodi, een gemakkelijk te bedienen gaartijdtimer tot 120 minuten en keuzetemperaturen tussen 50 en 250 °C voldoet hij aan alle eisen van een ongecompliceerde en krachtige keukenassistent. Een inschakelbare ovenverlichting helpt nieuwsgierige pottenkijkers de toestand van hun gerechten op één van de 4 schuiflades in het binnenste in ogenschouw te nemen, zonder door het openen van de ovendeur de warmte te laten ontsnappen.

Het verenigen van klassiek en modern: de Klarstein Vilhelmine  inbouw-oven brengt de charme van de 19de eeuw met de technologie van de 21ste eeuw in uw keuken - tijd voor echte luxe!

Beschikbare kleuren: zwart, ivoor (Artikel 10030226)

Om de retrolook eenduidig te completeren vindt u in de Klarstein Lumino de bijpassende afzuigkap 10028132).

Laat meer zien

Kenmerken

Gebruikershandleiding in pdf formaat
 • Aan-/uitschakelaar aan de voorkant van het apparaat
 • Bedrijfslamp (groen)
 • Verwarmingslamp (rood)
 • Inschakelbare verlichting voor het oveninterieur
 • 4 Schuiflades voor grillrooster / bakblik
 • Verwijderbare ovendeur voor eenvoudige reiniging
 • Inbouwhandleiding met afmetingen in gebruikershandleiding
 • Instelbare gaartimer: tot 120 minuten
 • Temperatuukeuzeregelaar: 50 tot 250 °C
 • Stroomaansluiting: veiligheidsstekker, geen elektriciën nodig
 • Stroomvoorziening: 220-240 V~ / 50-60 Hz
Vilhelmine Oven 55 l Inbouw Energie-efficiëntieklasse A zwart

Afmetingen & Technische details

 • Afmetingen (front): ca. 59,5 x 59 cm (BxH)
 • Inbouwafmetingen: ca. 51,6 x 57 x 50 cm (BxHxD)
 • Gewicht: ca. 27 kg

Omvang levering

 • 1 x Inbouw-oven
 • 1 x Rooster
 • 1 x Bakblik
 • Gebruikershandleiding: (Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans)

Omvang levering

Direct leverbaar Levertijd: 8 - 10 dagen

Klantenbeoordelingen

(10 Beoordelingen) Je mening toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.

Klantenmeningen uit andere landen

Einer der wenigen Backöfen auf dem Markt, die auch in eine Küche mit nur 51cm Tiefe für Einbaugeräte passen! Optisch sehr schick und ansprechend. Leider fehlt mir die Umluftfunktion und der Ofen kühlte nach kurzem Probeeinschalten 15 Minuten lautstark ab, sodass ich vermute das ein Essen in der Küche nach direkter Ofennutzung nicht wirklich gemütlich ist.

Unabhängig davon kam der 1. bestellte Ofen nie bei mir an und bis dato wurde mir der Kaufpreis nicht zurückerstattet. Das nachbestellte Gerät kam zwar fix und war ordentlich verpackt, war aber offensichtlich schon vorgeschädigt mit seitlicher Delle im Blech und verzogener Klappe und geht daher auch zurück. Ich habe mich aus o.g. Gründen und insgesamt sehr zähem Kundenkontakt daher für ein Produkt von einem anderen Hersteller entschieden.

Eén van de weinige ovens op de markt die past in een keuken met slechts 51cm diepte voor inbouwapparatuur! Visueel zeer chique en aantrekkelijk. Helaas heb ik de circulatiefunctie niet en is de oven na een korte test 15 minuten luid afgekoeld, dus ik vermoed dat eten in de keuken na direct gebruik van de oven niet echt comfortabel is. Hoe dan ook, de eerste oven die ik bestelde is nooit aangekomen en tot op heden heb ik het aankoopbedrag niet terugbetaald. Het nabestelde toestel was snel binnen en netjes verpakt, maar was uiteraard al beschadigd met een deukje in de zijkant van het plaatwerk en een kromgetrokken klepje en wordt daarom retour gestuurd. Om de hierboven genoemde redenen en over het algemeen erg lastig klantcontact, heb ik gekozen voor een product van een andere fabrikant.

Gecontroleerde beoordeling

Hellemaal goed, Is geleverd bij mij thuis maar dit wordt niet vermeld op mijn Amazone DE account??

Hellemaal goed, Is geleverd bij mij thuis maar dit wordt niet vermeld op mijn Amazone DE account??

Gecontroleerde beoordeling

Optisch ein Hingucker, noch nicht getestet

Visueel een blikvanger, nog niet getest

Gecontroleerde beoordeling

Schönes Design

Mooi ontwerp

Gecontroleerde beoordeling

Good product so far, pretty basic with no inner fan for rotary heat, but works just fine. Pretty powerful, we ll see in the mid and long term

Goed product tot nu toe, vrij eenvoudig zonder interne ventilator voor roterende warmte, maar werkt prima. Behoorlijk krachtig, we zullen zien op de middellange en lange termijn

Gecontroleerde beoordeling

Leider kam meine erste Lieferung mit einer zerbrochenen Scheibe an. Nach Rücksprache mit den Kundenservice, wurde mir ein neuer Backofen geschickt, den defekten konnte ich trotzdem behalten. Würde vllt nicht passieren, wenn man auf eine Spedition zurück greifen würde und nicht auf herkömmliche Paketlieferanten, die den Artikel 5x rumschleudern, aber dann sollte man Versandkosten halt in Betracht ziehen. Nun aber zum Ofen: Optisch einfach ein Hingucker. Ein schicker Retro-Ofen für ein günstigen Preis. Mir persönlich fehlt die Umluftfunktion nicht. Aber man muss schon aufpassen, dass nichts anbrennt, da der Ofen ganz schön Betrieb macht! Aber man muss sich ja bei jedem Gerät einfuchsen. Bei Inbetriebnahme bin ich erstmal verzweifelt, weil ich anfangs dachte, der Ofen ist auch kaputt. Stecker drin, O/U eingestellt + Temp., aber nix ging! Irgendwann habe ich dann mal gesehen, dass bei der Timerfunktion noch das Wörtchen "On" stand dann ging auch endlich die Lampe und die Temperatur an. Ich brauche diese Timerfunktion dank Alexa halt nicht und habe das Rädchen ignoriert. Aber der Ofen ist wunderschön und eine große Auflaufform passt auch rein. Also alles schick, trotz Startschwierigkeiten

Helaas kwam mijn eerste levering aan met een gebroken ruit. Na contact met de klantenservice kreeg ik een nieuwe oven toegestuurd, maar de defecte mocht ik houden. Zou niet gebeuren als je teruggaat naar een verzendbedrijf en niet naar conventionele pakketleveranciers die het artikel 5x rondgooien, maar dan moet je wel rekening houden met de verzendkosten. Maar nu naar de oven: gewoonweg een blikvanger. Een chique retro kachel voor een mooie prijs. Persoonlijk mis ik de recirculatiefunctie niet. Maar je moet oppassen dat je niets aanbrandt, want de oven is erg druk! Maar u moet vertrouwd raken met elk apparaat. Toen ik hem in gebruik nam, was ik eerst wanhopig omdat ik aanvankelijk dacht dat de oven ook kapot was. Stekker erin, O/U set + temp., maar niets werkte! Op een gegeven moment zag ik dat de timerfunctie nog het woord "Aan" had en toen ging eindelijk de lamp en de temperatuur aan. Dankzij Alexa heb ik deze timerfunctie niet nodig en heb ik het wieltje genegeerd. Maar de oven is prachtig en er past ook een grote braadpan in. Dus alles is chic, ondanks startproblemen

Gecontroleerde beoordeling

Sehr gute Backofen

Zeer goede bakoven

Gecontroleerde beoordeling

Optik wie abgebildet,sieht super aus.Funktionen top.Sehr zufrieden. War gut verpackt.

Optiek zoals afgebeeld, ziet er geweldig uit Functioneert top Zeer tevreden. Was goed verpakt.

Gecontroleerde beoordeling

Tolle Option! Alles dran was man beaucht

Geweldige optie! Alles wat je nodig hebt

Gecontroleerde beoordeling

Er verspricht genau das was in der Beschreibung steht. Bin super zufrieden. Wer auf Retro steht sollte nicht zögern ihn zu kaufen.

Hij belooft precies wat er in de beschrijving staat. Ik ben erg tevreden. Als je van retro houdt, aarzel dan niet om het te kopen.

Meer klantenbeoordelingen weergeven Minder klantbeoordelingen laten zien