14 dagen retourrecht Gratis bezorging
klarstein about us

Meer weten over Klarstein

Wie wij zijn: Klarstein, made in Germany

Opgericht in Berlijn in 2008, vertegenwoordigt Klarstein internationaal teamwork en richt zich op betrouwbare huishoudelijke en modern living artikelen die uw dagelijkse leven binnen de eigen vier muren extra comfortabel maken.
Voor ons van Klarstein staan authenticiteit, betrouwbaarheid en ons eigen enthousiasme voor onze producten op de eerste plaats. Het is ons credo om dit door te geven aan onze klanten.

Wat wij maken: Klarstein artikelen

We ontwerpen artikelen die je van 's morgens, tijdens je eerste kopje koffie, tot 's avonds, tijdens een dinertje, begeleiden en zich naadloos en ondersteunend in je alledaagse leven thuis invoegen.
Ongeacht in welke fase je je bevindt - van fitness fun via home office, poetsfreak, keukenprinses of ontspanning en entertainment thuis - ons uitgebreide artikelportfolio biedt je altijd de geschikte support.

Onze filosofie: Klarstein kwaliteit

Als Berlijns merk zijn een goede kwaliteit, een intuïtief design en relevante bruikbaarheid bijzonder belangrijk voor ons.
Van productdesign via de technische conceptie tot aan de marketing doen we praktisch alles zelf. De drijvende kracht?
We zijn zelf dol op onze poducten en gebruiken daarnaast wereldwijde trends en elk stukje feedback van onze klanten voor een voortdurende evaluatie, optimalisering en uitbreiding van ons assortiment.

Klarstein x Berlin Brands Group

Klarstein is een merk van de Berlin Brands Group, waaronder ze tot op heden succesvol internationaal groeit - niet in de laatste plaats dankzij de meer dan 70 marketing experts, 100 wereldwijde promotiekanalen en 3 miljoen maandelijkse bezoekers in onze BBG shop.
Je bent zelf eigenaar van een merk en wilt dit efficiënt promoten?
Neem dan nu contact met ons op.

Naar boven