Wallander olieradiator 1000W thermostaat oliekachel ultraplat wit 1000 W | Wit
Wallander olieradiator 1000W thermostaat oliekachel ultraplat wit 1000 W | Wit
Wallander olieradiator 1000W thermostaat oliekachel ultraplat wit 1000 W | Wit
Wallander olieradiator 1000W thermostaat oliekachel ultraplat wit 1000 W | Wit
Wallander olieradiator 1000W thermostaat oliekachel ultraplat wit 1000 W | Wit
Wallander olieradiator 1000W thermostaat oliekachel ultraplat wit 1000 W | Wit
Wallander olieradiator 1000W thermostaat oliekachel ultraplat wit 1000 W | Wit

Wallander olieradiator

Olieradiator Wit 1000 watt vrijstaand, wandmontage
160,99 € incl. BTW

Wallander olieradiator

160,99 € incl. BTW
Direct leverbaar Levertijd: 3 - 5 dagen
30 dagen retourrecht Gratis bezorging

Top features

Snelle & ongecompliceerde warmte: 1000 Watt vermogen met korte opwarmfase

Eenvoudige temperatuurinstelling: soepele drukknoppen voor thermostaat met traploos regelbaar vermogen

Praktisch & plaatsbesparend: ongecompliceerde wandmontage dankzij ultraplat design

Productdetails

Weldadige warmte bji u thuis: Of u hem nou als wandkachel of mobiele begeleider wil inzetten, de oneConcept Wallander olieradiator verandert uw woning in een knusse welzijnsoase.

Met zijn 1000 Watt verwarmend vermogen is de oneConcept Wallander oliekachel binnen de kortste tijd opgewarmd en verspreid dankzij de thermostaat betrouwbare en gelijkmatige warmte. De bediening is denkbaar eenvoudig: Via het leddisplay en de elektronische controle behoudt u altijd het overzicht en is de gewenste temperatuur kinderlijk eenvoudig in te stellen. Het extra smalle design zorgt met een extra groot warmteoppervlak voor een optimale warmteverdeling. Een oververhittingsbescherming en een kantelbeveiliging zorgen voor een veilig gebruik.

De voordelen van een olieradiator bestaan uit de wijze van verwarmen en de lange naverwarming. Olieradiatoren verwarmen wanneer een thermische olie wordt gebruikt. Hierdoor wordt tijdens het verwarmen geen lucht en vooral geen stof in beweging gebracht. Dit maakt het apparaat bijzonder geschikt voor mensen met een allergie. De verhitte olie blijft heel lang op temperatuur waardoor de verwarming ook na het uitschakelen nog lang een weldadige warmte verspreidt - ideaal voor een slaapkamer.

Dankzij de Cleverheat Programming en een weektimer voor het in- en uitschakelen kunt u met een gerust hart vertrekken terwijl de olieradiator nog aan staat: Hij schakelt zich conform de ingestelde tijd zelf uit. Een stabiel gebruik wordt gegarandeerd door twee onwankelbare poten. Met de meegeleverde montageset kan de verwarming ook comfortabel en plaatsbesparend aan de wand worden bevestigd.

Snel aangename temperaturen in de woning of op kantoor, in het atelier of de garage: De Wallander olieradiator van oneConcept is een aanwinst voor elk huishouden!

Let op! Dit apparaat is uitsluitend geschikt voor gebruik in goed geïsoleerde ruimtes of voor incidenteel gebruik.

Laat meer zien

Kenmerken

Gebruikershandleiding in pdf formaat
 • Vermogen: 1000 Watt
 • Traploos regelbare thermostaat
 • Wandmontage mogelijk
 • Inclusief radiatorpoten
 • Stroomvoorziening: 230 V~ | 50/60 Hz
Wallander olieradiator 1000W thermostaat oliekachel ultraplat wit

Afmetingen & Technische details

 • Afmetingen incl. poten: ca. 112 x 58 x 25,5 cm (BxHxD)
 • Afmetingen excl. poten: ca. 112 x 54,5 x 5 cm (BxHxD)
 • Gewicht: ca. 6,9 kg

Omvang levering

 • 1 x Radiator
 • 2 x Radiatorpoot
 • 1 x Bevestigingsmateriaal (wandmontage mogelijk)
 • Gebruikershandleiding in Duits en Engels

Omvang levering

Direct leverbaar Levertijd: 3 - 5 dagen

Klantenbeoordelingen

(11 Beoordelingen) Je mening toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.

Klantenmeningen uit andere landen

Gecontroleerde beoordeling

doesent work as it needed to work right now in my room temperature are 26°c and the heaters says are 31°c and if im setting it to hotter to 35°c at one point will stop but will not reach to desired temperature so doesent go up more than 31°c cuz after 31°c its stops and in one side is almost cold and noticed is leaking oil

werkt niet zoals het nu moest werken in mijn kamertemperatuur is 26 ° c en de verwarming zegt dat het 31 ° c is en als ik het op heter naar 35 ° c zet, stopt het op een gegeven moment maar bereikt het niet de gewenste temperatuur, dus werkt het niet ga meer dan 31°c omhoog want na 31°c stopt het en aan één kant is het bijna koud en merk ik dat er olie lekt

Gecontroleerde beoordeling

Zuerst das Gute: Die Wärmeleistung ist sehr gut und ausgesprochen angenehm. Reicht völlig aus für die Homeoffice-Ecke in einem größeren Raum. Außerdem positiv, dass man das Gerät sowohl als Stand- als auch als Wandgerät verwenden kann. Wären eigentlich volle fünf Sterne. Nun das Negative: Die Einstellung des Thermostats geht gar nicht. Wer in aller Welt denkt sich sowas aus? Wenn ich eine komplette Woche individuell einstellen möchte, muss ich mir ja vorher ein Excel-Sheet erstellen, dass ich dann in rasender Geschwindigkeit abtippen muss. Weil die Wartezeit, bis man wieder aus dem Einstell-Modus fliegt, ist viel zu kurz. Nichts an der Einstellung ist intuitiv. Ich hätte mir die einfache Einstellung "Eco-Modus-Rund-um-die-Uhr" gewünscht. Statt dessen ist die Anzeige auch noch schlecht zu erkennen. Habe mir das Gerät auf den Schreibtisch gehievt, um das richtig sehen zu können. Was auch in der Beschreibung fehlt und man mit der Lupe erkennen kann: Jeder Tag hat eine Start-Uhrzeit und eine Ende-Uhrzeit. Beziehungsweise mehrere. Und jeweils kann man zwischen den Uhrzeiten die gewünschte Temperatur eingeben. Nur eben schnell tippen. (Für alle hier, die auch noch raten) Der Frustfaktor bei der Einstellung war bei mir extrem hoch. Da ich es schließlich hinbekommen habe, und die Wärme wirklich sehr schön ist: 4 Sterne und behalten. Tipp an den Hersteller: Bessert wenigstens bei der Anleitung nach ^^

Eerst het goede: de warmteafgifte is zeer goed en uiterst aangenaam. Voldoende voor de thuiswerkhoek in een grotere kamer. Positief is verder dat het toestel zowel stand-alone als als wandtoestel gebruikt kan worden. Zou eigenlijk een volle vijf sterren zijn. Nu het negatieve: de instelling van de thermostaat werkt helemaal niet. Wie bedenkt zoiets in hemelsnaam? Als ik een hele week op maat wil maken, moet ik vooraf een Excel-sheet maken, die ik vervolgens in razend tempo moet typen. Want de wachttijd tot je weer uit de instelmodus vliegt is veel te kort. Niets aan de instelling is intuïtief. Ik had graag de eenvoudige "eco-modus 24/7" instelling gehad. In plaats daarvan is het display ook moeilijk te zien. Ik heb het apparaat op mijn bureau gehesen om het goed te kunnen zien. Wat ook ontbreekt in de beschrijving en met een vergrootglas te zien is: Elke dag heeft een starttijd en een eindtijd. Of meerdere. En tussen de tijden kun je de gewenste temperatuur invoeren. Typ gewoon snel. (Voor iedereen hier die ook raadt) De frustratiefactor toen ik werd aangenomen was extreem hoog voor mij. Omdat ik het eindelijk goed heb en de warmte echt lekker is: 4 sterren en houd het. Tip voor de fabrikant: Verbeter in ieder geval de instructies na ^^

Gecontroleerde beoordeling

Ein Standfuss ist defekt, dies wurde schon so verpackt. Sonst ist die Heizung wie erwartet und funktioniert gut. Ich hoffe auf einen neuen Standfuss.

Een standaard is defect, deze was al zo verpakt. Verder is de kachel zoals verwacht en werkt hij goed. Ik hoop op een nieuwe stand.

Gecontroleerde beoordeling

Ware entspricht meinen Vorstellungen

Goederen voldoen aan mijn verwachtingen

Gecontroleerde beoordeling

Das Paket war etwas beschädigt, der Heizkörper ist jedoch ok. Nach einen kurzen Test ist alles in Ordnung und funktioniert. Das einstellen des Thermostates ist etwas kompliziert. Die Reaktionszeit zwischen den einzelnen Einstellungen ist etwas kurz und umständlich. Habe es noch nicht geschafft. Über die Leistung und Stromverbrauch kann ich noch nichts nichts schreiben.

Het pakket was een beetje beschadigd, maar de radiator is in orde. Na een korte test is alles in orde en werkend. Het aanpassen van de thermostaat is een beetje ingewikkeld. De reactietijd tussen de afzonderlijke instellingen is een beetje kort en onhandig. Heb het nog niet gehaald. Over de prestaties en het stroomverbruik kan ik nog niets schrijven.

Gecontroleerde beoordeling

Schnelle Lieferung, heizt in der Übergangsphase bestens das Zimmer auf. Auch die Programmierung ist gut zu verstehen und praktisch im Täglichen Betrieb.

Snelle levering, verwarmt de ruimte perfect in de overgangsfase. De programmering is ook gemakkelijk te begrijpen en praktisch in het dagelijkse gebruik.

Gecontroleerde beoordeling

Brak możliwości programowania działania od do.

Het is niet mogelijk om de werking van tot te programmeren.

Gecontroleerde beoordeling

Die Heizung ist als Zusatzheizung für das Bad das ist echt bestens.

De verwarming is als bijverwarming voor de badkamer, wat echt super is.

Gecontroleerde beoordeling

Also bin sehr zufrieden mit der Heizung

Dus ik ben erg blij met de kachel

Gecontroleerde beoordeling

Top Heitz sehr gut und intensiv

Top Heitz erg goed en intens

Gecontroleerde beoordeling

Wie kann ich die gewünschte Temperatur genau einstellen? Wenn es sehr kalt ist, ist der Raum sehr groß und ich möchte die eingestellte Temperatur auf 28 ° belassen und kann das nicht

Hoe kan ik de exacte gewenste temperatuur instellen? Als het erg koud is, is de kamer erg groot en wil ik de ingestelde temperatuur op 28° houden en dat kan niet

Meer klantenbeoordelingen weergeven Minder klantbeoordelingen laten zien