14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Ontdek Klarstein nieuw
Alles voor je Storing Mode​

Opruimen, wegstoppen, invriezen, voorbereiden: maak schoon schip in je keuken zonder eten weg te gooien. Pak je favoriete snacks voor de haastige ochtend bij elkaar, laat je lasagne nog een keer vol op smaak komen in de koelkast en mix fris mineraalwater met schijfjes citroen, munt en gember om mee te nemen. Je bent toch eigenlijk eerder barista en serveert jezelf en je bezoek graag een keer op een verse koffie crema? Ook hier bezorgen we je glashelder drinkplezier en zeggen: het bewaren heeft zelden zoveel genotsmomenten in petto. Snuffel rond en laat je verrassen.

Eten en drinken op voorraad met Klarstein​

Wat bij onze grootouders heel gewoon was, is ook vandaag nog super praktisch: de voorraad levensmiddelen thuis. Of bewaard om in het weekend te verwerken, voor meerdere dagen voorgekookt of voor later ingevroren: met deze methode spaar je niet alleen tijd die je normaal graag bij een spontaan bezoek aan de supermarkt verliest, maar zorg je ook nog voor culinaire planmogelijkheden en een gestage voorbereiding op onverwacht bezoek of snackaanvallen. En heel en passant kan het onze levensmiddelenverspilling een stukje beperken, want: heb je nu even geen zin meer in de dagschotel van gisteren, dan zet je die eerst even luchtdicht in je Klarstein voorraaddozen opzij. ​ Probeer het maar uit…​

Klarstein voorraaddozen & bussen​

Je houdt ervan op reserve te koken voor de volgende dagen en zo voor de kleine en grote honger altijd iets paraat te hebben? Je wenst opbergmogelijkheden voor aardappels, uien of kruiden die je ingrediënten niet alleen praktisch voor het grijpen maken, maar jouw keuken ook nog eens decoratief opwaarderen? Dan ben je hier op de juiste plek: onze Klarstein voorraaddozen en bussen maken meal-prep nu eenvoudiger dan ooit. Van koud beleg tot vers brood en gebak tot de ovenschotel kun je alles luchtdicht verpakken, veilig opbergen en uiteindelijk lekker serveren.

Klarstein oven- & saladeschalen

Voor iedereen die graag hakt, mengt, laagjes maakt en bestrooit: de Klarstein ovenschalen en glazen schalen voor salades en andere culinaire hoogstandjes, bieden niet alleen lekker veel plaats om je met allerlei ingrediënten uit te leven, maar overtuigen ook op elke eettafel door hun strakke design. Zo worden hartige aardappelgratins, bonte salades en heerlijk zoete tiramisu bijna als vanzelf tevoorschijn getoverd – en bovendien laten ze zich heel eenvoudig in de koelkast bewaren zodat de smaken zich goed kunnen vermengen. Wij zeggen alvast: eet smakelijk!

Klarstein theedozen

Lavendel, honing-munt, appel-sinaasappel of een volle kaneelnuance die kruidig, scherpe gember treft in de afdronk... in de wereld van thee zijn de smakelijke grenzen in de waarste zin van het woord vloeiend en de combinatiemogelijkheden bijna oneindig. Vers gebrouwen, kan je favoriete thee een rustige, gezellige sfeer creëren voor jou en je gasten.De Klarstein theedozen en houten kistjes zorgen er niet alleen voor dat zakjes en mixen vers blijven, maar ook dat ze aantrekkelijk en overzichtelijk kunnen worden gepresenteerd. Dan zorgt de last van het kiezen al voor hete voorpret!

Goed verpakt en lekker to go met Klarstein​

Maak je meal mobiel! Kort thuis voorbereid kun je jezelf en je gezin culinair met onze Klarstein lunchboxen, broodtrommels en drinkflessen van 's ochtends tot 's avonds individueel en transportbestendig zelf verzorgen. Zo zijn een voedzame middagmaaltijd, gezonde en verse snacks als minibuffet voor de namiddag en een stevige slok van je zelfgemaakte ijsthee daarbij de perfecte voedzame tussendoortjes voor onderweg.​

Klarstein lunchboxen & broodtrommels​

Eén keer om mee te nemen, alstublieft! Waarom? Je spaart geld, je weet precies wat er in de zelfgemaakte lekkernijen zit, je hebt super veel variatie- en combinatiemogelijkheden en bent bovendien nog duurzaam bezig. Of een zoet ontbijt, hartig middageten of een stevig avondmaal to go: onze Klarstein Meal-Meesters begeleiden je portioneerbaar, uitloopveilig en imposant overal naartoe. Terug thuis kun je ze gewoon in de vaatwasser reinigen en direct voor de volgende dag vullen. Zo is het meteen nog veel leuker om onderweg te zijn, toch?

Klarstein drinkflessen​

Fanta of Capri Sonne waren gisteren! Nu kun je jezelf en je kids het lievelingsdrankje heel eenvoudig in de zak steken - zelf bereid en gevuld. Zo gaat er bij jouw kinderen bij het sporten, tijdens de gemeenschappelijke fietstocht of op school en kdv nooit energie door te weinig drinken verloren. ​
Plus: je doet afstand van onnodig plastic en chemische toevoegingen van gekochte drankjes en ondersteunt zo duurzamer en gezonder drinken. Zo brengt dorstlessen de stemming erin!​

Klarstein kinderservies

We kennen het allemaal: je bent met de kleintjes onderweg - heel goed wetend dat het langer zou kunnen duren. Dan kan het voeren van de roofdieren nog een echte uitdaging worden. Een wandeling in het park, een langdurende autorit met pauze op een pleisterplaats - Servies en bestek voor onderweg moeten niet alleen stimulerend voor de hongerige mondjes zijn, maar ook nog onverwoestbaar en geschikt voor onderweg. Geen probleem voor Klarstein: met ons kinderservies en houten bestek van bamboe, dat geen chemische stoffen bevat, ben je voor elk uitstapje goed uitgerust.

Nog meer Klarstein keukengerei

Naar boven