Nestor DAB+ radio DAB+/FM 2 bedrijfsmodi 2,4" TFT kleurendisplay bruin Walnoot
Nestor DAB+ radio DAB+/FM 2 bedrijfsmodi 2,4" TFT kleurendisplay bruin Walnoot
Nestor DAB+ radio DAB+/FM 2 bedrijfsmodi 2,4" TFT kleurendisplay bruin Walnoot
Nestor DAB+ radio DAB+/FM 2 bedrijfsmodi 2,4" TFT kleurendisplay bruin Walnoot
Nestor DAB+ radio DAB+/FM 2 bedrijfsmodi 2,4" TFT kleurendisplay bruin Walnoot
Nestor DAB+ radio DAB+/FM 2 bedrijfsmodi 2,4" TFT kleurendisplay bruin Walnoot
Nestor DAB+ radio DAB+/FM 2 bedrijfsmodi 2,4" TFT kleurendisplay bruin Walnoot
Nestor DAB+ radio DAB+/FM 2 bedrijfsmodi 2,4" TFT kleurendisplay bruin Walnoot
Nestor DAB+ radio DAB+/FM 2 bedrijfsmodi 2,4" TFT kleurendisplay bruin Walnoot

Nestor DAB+ radio

0 25 cm DAB radio
79,99 € incl. BTW

Nestor DAB+ radio

79,99 € incl. BTW
Direct leverbaar Levertijd: 3 - 5 dagen
14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Top features

Geschikt voor senioren: dankzij display met extra grote cijfers en letters evenals gedeeltelijke toetsenblokkade

Uitstekende ontvangst: met DAB+ en FM radiotuner evenals aanvullende informatie via RDS

2 bedrijfsmodi: basismodus met beperkte toetsenactivering en vrije standaard modus

Productdetails

De auna Nestor DAB+ radio is dankzij zijn kleurendisplay, extra grote cijfers en letters en een basismodus voor gedeeltelijke toetsenblokkade bijzonder geschikt voor zowel senioren als kinderen.

De stijlvolle klankbox met een vermogen van 2 x 3 Watt RMS is voorzien van zowel een DAB+ als een FM radiotuner die verantwoordelijk zijn voor zowel de digitale als ook de analoge ontvangst van alle zenders in de nabije omgeving. Dankzij RDS wordt bovendien nuttige aanvullende informatie over de radiostations, muziektitels of albums weergegeven. De bediening van het apparaat vindt plaats via een 2,4" TFT kleurendisplay met extra grote cijfers en letters dat alles overzichtelijk weergeeft, via soepele drukknoppen op het apparaat of via de meegeleverde afstandsbediening. Naast de grote display weergave zijn voor senioren en kinderen vooral de selecteerbare bedrijfsmodi een voordeel: Zo is in de basismodus een gedeeltelijke toetsenblokkade mogelijk om een incorrecte handeling en een wijziging van de instellingen te voorkomen. Alleen de aan/uit toets, het instellen van het volume en de toetsen voor de 4 opslagplaatsen blijven hierbij vrij te gebruiken. In de standaardmodus zijn alle functies, zoals de zenderzoeker, zenderlijsten en instellingen, vrij geschakeld. Via de koptelefooningang kan daarnaast ook in de late avonduurtjes op elk moment van muziek worden genoten. Met zijn elegante en discrete design voegt de handige radio zich overigens perfect in elke woonambiance in.

Verkeerd gebruik is uitgesloten: Dankzij het goed leesbare schrift en de betrouwbare toetsenblokkade kunnen zowel kinderen als senioren de auna Nestor DAB+ radio probleemloos en veilig gebruiken.

Laat meer zien

Kenmerken

Gebruikershandleiding in pdf formaat
 • Aansluiting: 1 x 3,5 mm klink koptelefoonuitgang
 • Vermogen: 2 x 3 Watt RMS
 • Telescopische antenne
 • 8 opslagplaatsen voor radiozenders (4 DAB+ en 4 FM)
 • Display: 2,4" TFT kleurendisplay (320 x 240)
 • DAB/ DAB+: band III (174 - 240 MHz)
 • FM: 87,5 - 108 MHz (RDS ondersteuning)
 • Stand-by verbruik: < 1,0 W
 • Stroomverbruik bij gebruik van stroomnet: < 2,0 W
 • Bedrijfstemperatuur: 0 °C - 35 °C
 • Totaal stroomverbruik: 7,5 W
 • Stroomvoorziening: 5 V/ 1,5 A via 100 - 240 V~ | 50/60 Hz stroomaansluiting (inbegrepen)
Nestor DAB+ radio DAB+/FM 2 bedrijfsmodi 2,4" TFT kleurendisplay bruin

Afmetingen & Technische details

 • Afmetingen: ca. 25 x 15,5 x 11,5 cm (BxHxD)
 • Lengte stroomkabel: ca. 1,6 m
 • Gewicht: ca. 1,3 kg

Omvang levering

 • 1 x Radio
 • 1 x Stroomkabel
 • 1 x Afstandsbediening
 • Meertalige gebruikershandleiding

Omvang levering

Direct leverbaar Levertijd: 3 - 5 dagen

Klantenbeoordelingen

(8 Beoordelingen) Je mening toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.

Klantenmeningen uit andere landen

Gecontroleerde beoordeling

problemlos einzustellen. Leicht zu programmieren und wieder zu finden . Mit der Fernbedienung super einfach Radio zu hören

eenvoudig in te stellen. Makkelijk te programmeren en terug te vinden. Radio luisteren is super eenvoudig met de afstandsbediening

Gecontroleerde beoordeling

Super Gerät zum guten Preis. Sehr einfach zu bedienen.

Prima apparaat voor een goede prijs. Heel gemakkelijk in gebruik.

Gecontroleerde beoordeling

Alles klar

Begrepen

Gecontroleerde beoordeling

Alles perfekt Abgelaufen. Sehr gutes Produkt.

Alles ging perfect. Zeer goed product.

Gecontroleerde beoordeling

Dieses Radio sollte kein Geheimtipp sein. Dieses Radio ist in Funktion und Klang ein Top Gerät. Einfache Bedienung, klares bunt-Display und als tolle Ergänzung eine Fernbeduenung. Vielleicht gibt es jemanden der meint es sei ein Nachteil, dass Dieses Gerät nicht über Bluetooth verfügt und keinen USB Port hat. Ich sage &#34;nein&#34;. Ich muss mich nicht überall koppeln und jedem Gerät meinen Willen aufdrücken. Dieses Radio hat eine konkrete Zweckbestimmung, Radioempfang und Wiedergabe. Und das kann das Gerät und zwar sehr gut. Kaufempfehlung!

Deze radio mag geen geheime tip zijn. Deze radio is qua werking en geluid een top apparaat. Makkelijk in gebruik, helder kleurrijk display en een afstandsbediening als leuke toevoeging. Misschien is er iemand die het een nadeel vindt dat dit toestel geen bluetooth heeft en geen usb-poort heeft. Ik zeg nee". Ik hoef niet overal te pairen en mijn wil op te leggen aan elk apparaat. Deze radio heeft een specifiek doel, radio ontvangst en weergave. En dat kan het apparaat heel goed. Aanbeveling kopen!

Gecontroleerde beoordeling

Das Radio macht optisch einen sehr guten Eindruck. Es wirkt mit dem Holzgehäuse sehr edel. Die Bedienung ist sehr einfach und übersichtlich gehalten. Es kann in zwei verschiedene Bedienfunktionen betrieben werden. Der UKW-EMPFANG ist ausreichend und der DAB-EMPFANG ist gut. Der Klang ist neutral und ist nicht veränderbar, da eine Möglichkeit der Klangreglung nicht vorhanden ist. Auch lässt sich die Display Helligkeit nicht ändern. Es sind nur drei Menüpunkte vorhanden. Auch fehlt ein AUX Eingang. Im Display wird nur das unbedingt Nötigste angezeigt. Ebenfalls sind vier Senderspeicher Plätze zu wenig. Das Radio ist also in Sachen Ausstattung und Funktionen auf das Allernötigste beschränkt. Bin aber trotzdem zufrieden und für meine Ansprüche ist das auch völlig ausreichend.

De radio maakt een zeer goede visuele indruk. Het ziet er erg stijlvol uit met de houten kist. De bediening is heel eenvoudig en duidelijk. Het kan in twee verschillende bedieningsfuncties worden gebruikt. De FM-ONTVANGST is voldoende en de DAB-ONTVANGST is goed. Het geluid is neutraal en kan niet worden veranderd omdat er geen mogelijkheid is tot geluidsregeling. De helderheid van het display kan ook niet worden gewijzigd. Er zijn slechts drie menu-items. Er is ook geen AUX-ingang. Alleen het hoogst noodzakelijke wordt op het display getoond. Vier stationsgeheugenslots zijn ook niet genoeg. De radio beperkt zich qua uitrusting en functies dan ook tot het hoogst noodzakelijke. Maar ik ben nog steeds tevreden en voor mijn eisen is het volledig voldoende.

Gecontroleerde beoordeling

Sehr gutes kleines DABradio! Binsehr zufrieden!

Zeer goede kleine DAB-radio! Ik ben erg tevreden!

Gecontroleerde beoordeling

Nach einer Woche intensiver Nutzung kann ich sagen: Das Radio überzeugt in jeder Hinsicht - optisch wirkt es sehr edel, vor allem mit dem dunklen Holzrahmen wertet es jedes Regal auf. Das kleine LCD-Display zeigt relevante Informationen zum Radiosender sowie im Standby-Modus die Uhrzeit an. Der Klang ist sehr ausgewogen, die Bässe dröhnen nicht (wie bei so vielen Küchenradios) und die Höhen klingen sehr deutlich und klar. Großes Plus ist, dass das Radio auch über eine Fernbedienung verfügt. Somit kann man das Radio an einem hoch gelegenen Ort abstellen und es bequem mit der Fernbedienung steuern. Das einzige was mich stört, ist das Preis-Leistungsverhältnis - für knapp 90 Euro hätte ein Aux-In oder eine Möglichkeit, das Radio als Handylautsprecher zu nutzen ruhig mit bedacht werden können. Deswegen nur 4 Sterne.

Na een week intensief gebruik kan ik zeggen: de radio overtuigt in alle opzichten - hij ziet er erg elegant uit, vooral met het donkere houten frame siert hij elke plank. Het kleine LCD-display toont relevante informatie over het radiostation en de tijd in de standby-modus. Het geluid is zeer gebalanceerd, de bas dreunt niet (zoals bij zoveel keukenradio's) en de hoge tonen zijn zeer helder en duidelijk. Een groot pluspunt is dat de radio ook een afstandsbediening heeft. Zo parkeer je de radio op een hoge plek en bedien je hem comfortabel met de afstandsbediening. Het enige dat me stoort, is de prijs-prestatieverhouding - voor iets minder dan 90 euro had een aux-in of de mogelijkheid om de radio als luidspreker voor mobiele telefoons te gebruiken kunnen worden overwogen. Daarom maar 4 sterren.

Meer klantenbeoordelingen weergeven Minder klantbeoordelingen laten zien