Nu gaat het er pas echt heet aan toe

De elektrische barbecue met 400°C

Elektrische barbecues geven geen aroma en het vlees wordt taai? Niet met onze Grillkern! Ontwikkeld door de Duitse ingenieur Felix Rennies en bekend van de kabel één zending "Avontuur: Leven", bereikt dit draagbare grillwonder maar liefst 400°C - tweemaal zoveel als conventionele elektrische barbecues.
Hiermee is een belevenis in de extra klasse gegarandeerd!

Compacte power

De Grillkern is perfect als plaatsbesparende staande of tafelbarbecue voor uw balkon. Zonder open vuur maar met de volle power van een houtskoolbarbecue, overtuigt hij met een supereenvoudige en intuïtieve bediening. Aanzetten, barbecueën en genieten maar!

Naar product

J‘adore Hot Core

Dankzij de geïntegreerde 400°C Hot Core technologie kan je met de Grillkern zelfs machtige steaks barbecueën - en tot in de puntjes! Het resultaat? Sappig, aromatisch vlees en een malse gecaramelliseerde korst... Mmmmm!

Naar product

Veilig en schoon

Een hete behuizing en daarna nog het lastig schuren van het rooster? Niet met de Grillkern! Dankzij de dubbelwandige schaal en hitteopnemend waterbad wordt de buitenkant niet warmer dan 40°C. En het allerbeste: Rooster en schaal zijn afwasmachinebestendig.

Naar product

Eén voor allen!

Met de Grillkern eet iedereen zijn buik rond. De clou: Dankzij zijn 3-zonesysteem kunnen steaks, worstjes, groente en brood op hetzelfde moment met individuele temperaturen gegrild worden. Beter kan niet, toch?

Naar product

Of u nu een barbecue-gourmetfreak, macho man of city couple bent - de Grillkern is er voor iedereen!

Naar boven