Geniet van de zomer

Met de Klarstein zomer gadgets 2021

Eindelijk staat de zomer voor de deur! Klarstein bereidt je met verkoelende apparaten en ijsmachines voor op stijgende temperaturen. Wij verraden je met welke gadgets je je culinair kunt verfrissen en je het hoofd echt koel kunt houden. Klaar voor de start, af, zomer!

Zomerse gadgets voor lekkere verfrissingen...

Met ijs om te lepelen...

Een zomer zonder ijs is voor jou onvoorstelbaar? Haal dan met onze ijsmachines het Dolce Vita in huis! Met sterke compressors toveren ze in een handomdraai lekkere sorbets, diverse soorten roomijs of frozen yoghurts. Onze Vanille Sky slaat in knalrood slaat echt een goede figuur in je keuken.

Naar het product

Naar de categorie

...en ijskoude drankjes...

Met Klarstein ijsblokjesmachines

Je verheugt je 's middags al op een ijskoude after work cocktail bij zonsondergang? Onze Klarstein Coolio ijsblokjesmachine kan dagelijks tot 20kg helder ijs produceren. Perfect voor feestjes, familiebijeenkomsten en avondjes in de woongroep, toch?

Naar het product

Naar de categorie

Zomerse gadgets voor aangename afkoeling...

Met Klarstein airco's

Buiten heersen zomers temperaturen en je verlangt naar een verfrissend gekoeld toevluchtsoord als je naar huis gaat? Geen probleem! Mobiele airco's laten de temperatuur binnen effectief dalen en laten zich ongecompliceerd met een slang aan het raam of de deur aanbrengen. Enkele van onze modellen, zoals de Iceblock Prosmart 12, laten zich bovendien gemakkelijk al onderweg via de Klarstein app bedienen.

Naar het product

Naar de categorie

Met Klarstein luchtkoelers

Voor een verfrissende luchtstroom op de huid zorgen onze luchtkoelers. Door een watertank wordt de aangezogen lucht door verdamping afgekoeld en extra bevochtigd. Licht en mobiel kun je ze overal positioneren, zodat je altijd in de koelende luchtstroom zit. Onze Skyscraper Ice luchtkoeler past zich met zijn slanke, stijlvolle design bovendien aan werkelijke iedere omgeving aan.

Naar het product

Naar de categorie

Met Klarstein ventilators

Wat is er beter dan frisse lucht om je hoofd koel te houden? Onze ventilators zorgen altijd voor een (lauw) briesje en zijn, naar gelang model, zelfs zo stil, dat ze in de slaapkamer neergezet kunnen worden. Ons zomerwindje is met max. 58dB bijvoorbeeld net zo luid als regen, je koelkast of een zacht gesprek. Naar het product

Naar het product

Naar de categorie

Naar boven