Waterfall luchtkoeler 45 W 4 liter 2 koelelementen mobiel Zwart
Waterfall luchtkoeler 45 W 4 liter 2 koelelementen mobiel Zwart
Waterfall luchtkoeler 45 W 4 liter 2 koelelementen mobiel Zwart
Waterfall luchtkoeler 45 W 4 liter 2 koelelementen mobiel Zwart
Waterfall luchtkoeler 45 W 4 liter 2 koelelementen mobiel Zwart
Waterfall luchtkoeler 45 W 4 liter 2 koelelementen mobiel Zwart
Waterfall luchtkoeler 45 W 4 liter 2 koelelementen mobiel Zwart
Waterfall luchtkoeler 45 W 4 liter 2 koelelementen mobiel Zwart
Waterfall luchtkoeler 45 W 4 liter 2 koelelementen mobiel Zwart

Waterfall luchtkoeler

Luchtkoeler Zwart
224,99 € incl. BTW
Kleur:
Direct leverbaar Levertijd: 3 - 5 dagen
60 dagen retourrecht Gratis bezorging

Top features

Krachtig en effectief: luchtkoeler in modern toren-design met 400 m³/h luchtverplaatsing

Verfrissend doorademen: dankzij afneembare stoffilter en Cooling Pad

Flexibel: met extra in te schakelen 90°-oscillatie en met de hand verstelbare ventilatiekleppen

Productdetails

Viervoudig verfrissend in stijlvolle ventilatietoren: de Klarstein Waterfall 4-in-1 luchtkoeler verzorgt je als ventilator, luchtkoeler, luchtreiniger en als luchtbevochtiger met een koel briesje.

Met een krachtige luchtverplaatsing van 400 m³/h brengt de Klarstein Waterfall als ventilator trage zomerlucht in beweging en creëert een aangenaam briesje in drie snelheden. Bovendien kun je nog tussen natuurwind-, slaap- en normaal-modus kiezen. In combinatie met de luchtkoeler functie wordt de luchtstroom bovendien aangenaam gekoeld en zorgt voor verfrissing. Daarvoor wordt het water uit de 4 liter grote tank via de Cooling Pad verdampt. Dat onttrekt op natuurlijke en uiterst energiebesparende wijze warmte uit de doorstromende lucht - de luchtstroom wordt een aangenaam koel briesje en verfrist heel precies, of het nu aan het bureau is, op de bank of in bed. Twee verwisselbare koelelementen voor de watertank verlagen naar wens de temperatuur voor nog meer verfrissing.

De Klarstein Waterfall is bovendien niet alleen in de zomer een welkome helper: als luchtbevochtiger gaat hij in de winter de strijd met de droge verwarmingslucht aan. Moet er meer dan een persoon worden verfrist, dan kun je zijn 90°-oscillatie activeren. Voor nog meer flexibiliteit kun je bovendien de ventilatiekleppen horizontaal aanpassen. Voor beter doorademen zorgt de geïntegreerde ionisator die stof- en vuildeeltjes effectief uit de lucht verwijdert. Dankzij wieltjes kan de Klarstein Waterfall luchtkoeler overal mee naartoe worden genomen en is direct klaar voor gebruik. De bediening is mogelijk via het bedieningspaneel en de draaiknop aan de bovenkant van het apparaat of heel gemakkelijk met de afstandsbediening. Voor de nodige veiligheid zorgt de veiligheidsschakelaar tegen omkiepen die bij een hoek van meer dan 10° het apparaat automatisch uitschakelt.

Krachtig en veelzijdig: de Klarstein Waterfall luchtkoeler is het verfrissende antwoord op alle warme dagen van het jaar.

Laat meer zien

Kenmerken

Gebruikershandleiding in pdf formaat
 • Luchtstroom: 400 m³/h
 • Geluidsniveau: 43-65 dB
 • Tankomvang: 4 liter
 • Stroomverbruik: 45 watt
 • 2 snelheden: laag, midden, hoog
 • 3 gebruiksmodi: natuur, slaap en normaal
 • Natuurmodus: Toe- en afnemende ventilatiesnelheid ter simulatie van de natuurlijke wind
 • Nachtmodus: zoals natuurmodus met een vertraging per graad van de maximale snelheid
 • Timer: automatische uitschakeling per uur instelbaar topt 9 uur
 • Met stoffilter voor het verwijderen van stof- en vuildeeltjes
 • Kantelbeveiliging
 • Waterstandweergave
 • Inclusief koelelementen ter verbetering van de effectiviteit
 • Gemakkelijk te begrijpen bedieningspaneel met draaiknop en display aan de bovenkant van het apparaat
 • Modern, ruimtebesparend toren-design
 • Uitschakelknop aan de bovenkant van het apparaat
 • 6 wieltjes
 • Stroomverzorging: 220-240 V~ | 50 Hz
Waterfall luchtkoeler 45 W 4 liter 2 koelelementen mobiel

Afmetingen & Technische details

 • Afmeting apparaat: 26 x 96,5 cm, (ØxH)
 • Lengte kabel: 180 cm
 • Gewicht apparaat: ca. 5,8 kg

Omvang levering

 • 1 x luchtkoeler
 • 2 x koelelement
 • 1 x afstandsbediening
 • Gebruiksaanwijzing in meerdere talen

Omvang levering

Direct leverbaar Levertijd: 3 - 5 dagen

Klantenbeoordelingen

(17 Beoordelingen) Je mening toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.

Klantenmeningen uit andere landen

Gecontroleerde beoordeling

Good fan but not great for actually bringing down the temp of a room. We tried using both the ice packs and adding ice cubes to the water but didn't mange to bring down the temperature of the room. The stuffy feeling in the room was gone though. Bought the fan to cool a child's room during the hot spells. Wouldn't recommend. Noise level isn't too bad but wouldn't sleep through it and remote is handy for using at night

Goede ventilator, maar niet geweldig om de temperatuur van een kamer daadwerkelijk te verlagen. We hebben geprobeerd zowel de ijspakken te gebruiken als ijsblokjes aan het water toe te voegen, maar het lukte niet om de temperatuur in de kamer te verlagen. Het benauwde gevoel in de kamer was echter verdwenen. De ventilator gekocht om de kinderkamer te koelen tijdens de hete periodes. Zou het niet aanraden. Het geluidsniveau valt mee, maar slaapt er niet doorheen en de afstandsbediening is handig om 's nachts te gebruiken

Gecontroleerde beoordeling

Der Lüfter ist bei dieser Hitze die große Rettung. Allerdings musste ich mir den detaillierten Gebrauch per Internet-Recherche erarbeiten, die beigefügte Bedienanleitung ist wenig hilfreich.

De ventilator is de grote redding in deze hitte. Ik moest echter het gedetailleerde gebruik door internetonderzoek uitwerken, de bijgevoegde gebruiksaanwijzing is niet erg nuttig.

Gecontroleerde beoordeling

Mor gefällt ganz besonders, dass es einen Wassertank gibt, der mit Kühl-Akkus nochmals gekühlt werden kann. Die leichte Luftbefeuchtung ist für mich als Allergikerin besonders angenehm. Leider ist das Betriebsgeräusch etwas dominant. Dennoch ein Top Produkt.

Mor vindt het vooral leuk dat er een watertank is die verder kan worden gekoeld met koelbatterijen. De lichte luchtbevochtiging is voor mij als allergiepatiënt bijzonder prettig. Helaas is het bedrijfsgeluid een beetje dominant. Blijft een topproduct.

Gecontroleerde beoordeling

Klimagerät/Kühlgerät für Wintergarten

Airco/koeler voor serre

Gecontroleerde beoordeling

Alles ist OK wie erwartet

Alles is in orde zoals verwacht

Gecontroleerde beoordeling

Zur Kühlung

Voor koeling

Gecontroleerde beoordeling

Der Luftkühler macht was er soll, genau wie die Fernsteuerung. Der Naturmodus ist Quatsch und extrem nervig. Den Wasserbehälter ein und auszubauen ist knifflig. Wenn man dann noch versucht die Akkus darin zu versenken, ist alles nass. Das Motto der Gebrauchsanleitung ist fasse dich kurz, aber so kurz... Kann man komplett vergessen.

De luchtkoeler doet wat hij moet doen, net als de afstandsbediening. De natuurmodus is onzin en buitengewoon irritant. Het installeren en verwijderen van de watertank is lastig. Als je dan de batterijen erin probeert te laten zakken, is alles nat. Het motto van de gebruiksaanwijzing is keep it short, but so short... Kan helemaal vergeten worden.

Gecontroleerde beoordeling

Wiedermal ein Produkt von Klarstein was TOP ist.

Wederom een product van Klarstein dat TOP is.

Gecontroleerde beoordeling

Das Gerät sieht toll aus, das mit der Fernbedienung klappt einwandfrei, aber von einem leisen/flüsterleisen Ventilator kann keine Rede sein, für das Schlafzimmer absolut ungeeignet. Auch bei einem ruhigen Abend ist das Gerät unangehnem durch die Begleitgeräusche. Verwende es jetzt im Dachgeschoss wo sich die Wärme staut, da klappt es ganz gut

Het apparaat ziet er geweldig uit, de afstandsbediening werkt perfect, maar van een stil/fluisterstille ventilator kan geen sprake zijn, absoluut ongeschikt voor de slaapkamer. Zelfs op een rustige avond is het toestel oncomfortabel door de bijhorende herrie. Gebruik het nu op zolder waar de warmte zich ophoopt, daar werkt het best goed

Gecontroleerde beoordeling

Im großen und ganzen bin ich mit der Qualität es Gerätes zufrieden. Die Kühlleistung ist für mein kleines Wohnzimmer völlig ausreichend. Die Fernbedienung funktioniert einwandfrei. Kritik gibt es nur bei der Befüllung des Wassertenks. Der Behälter lässt sich nur schwer schließen , weil er ständig klemmt und nur mit Geduld und Glück korrekt schließen lässt. Das Gerät arbeitet relativ leise und stört auch beim Fernsehen kaum.

Over het algemeen ben ik tevreden over de kwaliteit van het apparaat. Het koelvermogen is ruim voldoende voor mijn kleine woonkamer. De afstandsbediening werkt perfect. Er is alleen kritiek bij het vullen van de watertank. De container is moeilijk te sluiten omdat deze constant vastloopt en alleen met geduld en geluk goed kan worden gesloten. Het apparaat werkt relatief stil en stoort nauwelijks, ook niet tijdens het tv kijken.

Gecontroleerde beoordeling

Mit diesem Gerät bin ich auch zufrieden, das einzige was zu bemängeln ist ist die Fernbedienung die Macht nicht das was ich will!

Ik ben ook tevreden over dit apparaat, het enige waar ik over kan klagen is de afstandsbediening, het vermogen is niet wat ik wil!

Gecontroleerde beoordeling

Das Produkt erfüllt wie beschrieben seinen Zweck. Die Kühlleistung ist aber selbst mit 4 aus der Tiefkühle kommenden Kühlakkus nur dezent. Für größere Räume oder wie bei mir um mein Gaming Zimmer zu kühlen, ist damit nicht wirklich drin. Meine RTX 3090 erzeugt mehr Hitze als der Tower kühlen kann. Allerdings, ist die Luftfeuchtigkeit, und der Wind sehr angenehm und es ist schließlich auch keine Klimaanlage. Ich bin damit schon zufrieden. Vergleichbar mit einer Klimaanlage ist es aber nicht! Und der Preis für einen etwas besseren Ventilator ist schon sehr hoch. Sollte jeder selber wissen.

Het product dient zijn doel zoals beschreven. De koelprestaties zijn echter niet meer dan behoorlijk, zelfs met 4 ijspakken die uit de vriezer komen. Voor grotere kamers of, zoals ik, om mijn speelkamer te koelen, is dat niet echt mogelijk. Mijn RTX 3090 genereert meer warmte dan de toren kan koelen. De luchtvochtigheid en de wind zijn echter zeer aangenaam en er is geen airconditioning. Daar ben ik blij mee. Maar het is niet te vergelijken met een airco! En de prijs voor een iets betere ventilator is al erg hoog. Iedereen zou het zelf moeten weten.

Gecontroleerde beoordeling

Zunächst einmal - nein ich bin kein Fake - ich werde auch nicht von Amazon oder von Klarstein gesponsert. Ich habe mir den Klarstein Waterfall-Luftkühler zum Ausprobieren bestellt und bin wirklich angenehm überrascht! Zunächst zu den negativen Bewertungen: Hier muss man einfach sagen, dass das kein Klimagerät mit Kompressor ist! "Kühle Luft spürt man nur, wenn man direkt vor dem Gerät steht und auch das nur mit beiden Kühlakkus drin. " Ja genau so ist das: Man spürt die kühle Luft auf der Haut (aber auch noch in 4 m Entfernung) und das gibt eine richtig schöne Abkühlung an heißen Tagen. Das Gerät kühlt nicht den Raum herunter. Aber man spürt die Abkühlung durch die Verdunstung besser als nur durch den Einsatz eines Ventilators. Und durch die Kühlakkus geht das richtig gut - ein schöner, kühler Luftstrom! Wer wirklich den ganzen Raum herunterkühlen will, benötigt eine richtige Klimaanlage - am besten zweigeteilt (mit einem Innen- und Außengerät). Dann zahlt man aber auch über das Zehnfache! (Und hat den 10-fachen Stromverbrauch) Es ist also ein kühlender Ventilator und keine Klimaanlage!

Allereerst - nee, ik ben geen nep - ik word ook niet gesponsord door Amazon of Klarstein. Ik heb de Klarstein Waterfall luchtkoeler besteld om uit te proberen en ik ben echt aangenaam verrast! Eerst de negatieve beoordelingen: hier moet je gewoon zeggen dat dit geen airconditioner met een compressor is! "Koele lucht voel je alleen als je recht voor het apparaat staat en alleen met beide ijspakken erin." Ja, zo is het precies: je voelt de koele lucht op je huid (maar ook op afstand van 4 m) en dat is echt een leuke manier om af te koelen op warme dagen. Het apparaat koelt de kamer niet af. Maar je kunt de koeling door verdamping beter voelen dan alleen met een ventilator. En dankzij de cold packs werkt het heel goed - een mooie, koele luchtstroom! Als je echt de hele kamer wilt koelen, heb je een echt airconditioningsysteem nodig - liefst in twee delen (met een binnen- en buitenunit). Maar dan betaal je meer dan tien keer zoveel! (En heeft 10 keer het stroomverbruik) Het is dus een koelventilator en geen airco!

Gecontroleerde beoordeling

Habe mir das Gerät zur Kühlung meines kleinen Büroraums (ca. 10 qm) zugelegt, da bekommt es im Sommer leicht 28/29 Grad. Die Ventilator Funktion ist OK, die Lautstärke angenehmer als bei herkömmlichen günstigen Ventilatoren. Von der Kühlleistung habe ich mir allerdings mehr erwartet. Trotz 2 Kühlpacks im Wassertank habe ich die Temperatur nicht reduzieren können. Außerdem wird die Luft - wenn der Raum geschlossen ist - sehr feucht, man erhält somit eher ein sehr unangenehmes "feucht-tropisches Klima". Meine Frage an den Hersteller, wo man die Kühlpacks genau in den Wassertank legen soll, blieb unbeantwortet. Der Tank wird durch einen vertikalen Filter getrennt. Legt man die Coolpacks rechts hinein, kann man den Tank nicht schließen, legt man sie links hinein, wird das Wasser aber nicht gleichmäßig gekühlt. Ich werde das Gerät aber trotzdem behalten, es macht einen hochwertigen Eindruck und ist optisch recht ansprechend. Die Rollen sind praktisch und vor allem die geringe Lautstärke (beim Telefonieren/Fernsehen etc) heben dieses Gerät trotz der enttäuschenden Kühlleistung von anderen "Lufterfrischern" ab.

Ik heb het apparaat gekregen om mijn kleine kantoor (ca. 10 m²) te koelen, het wordt gemakkelijk 28/29 graden in de zomer. De ventilatorfunctie is OK, het volume is aangenamer dan bij conventionele goedkope ventilatoren. Ik had echter meer verwacht van de koelprestaties. Ondanks 2 koelpakketten in de watertank kon ik de temperatuur niet verlagen. Bovendien is de lucht - als de kamer gesloten is - erg vochtig, waardoor je een zeer onaangenaam "vochtig tropisch klimaat" krijgt. Mijn vraag aan de fabrikant over waar de coolpacks precies in de watertank geplaatst moesten worden, bleef onbeantwoord. De tank wordt gescheiden door een verticaal filter. Als je de coolpacks er rechts in doet, kan je de tank niet afsluiten, maar als je ze er links in doet, wordt het water niet gelijkmatig gekoeld. Maar ik zal het apparaat toch houden, het maakt een hoogwaardige indruk en is visueel behoorlijk aantrekkelijk. De wieltjes zijn praktisch en vooral het lage volume (bij telefoneren/televisie enz.) onderscheidt dit apparaat van andere "luchtverfrissers" ondanks de tegenvallende koelprestaties.

Gecontroleerde beoordeling

Wenn man eine Klimaanlage nicht verträgt bzw. keine Möglichkeit hat eine zu installieren und wenn einem ein transportables Klimagerät zu umständlich ist, dann ist der Klarstein Waterfall wirklich eine sehr akzeptable Alternative. Die Raumgröße sollte nicht zu groß sein..also nicht mehr als 30m2. Der kühlende Luftstrom erfüllt den ganzen Raum und ist kein Vergleich zu normale Ventilatoren, die nur warme Luft verwirbeln. Die Fernbedienung hat ein paar Maken, da sich nicht immer auf den ersten Druck anspricht, aber das ist nicht so schlimm.

Als u geen airconditioning kunt verdragen of niet kunt installeren en als een draagbare airconditioning te omslachtig voor u is, dan is de Klarstein waterval echt een zeer acceptabel alternatief. De grootte van de kamer mag niet te groot zijn.. dus niet meer dan 30m2. De verkoelende luchtstroom vult de hele ruimte en is niet te vergelijken met normale ventilatoren die alleen warme lucht wervelen. De afstandsbediening heeft een paar eigenaardigheden, reageert niet altijd bij de eerste druk, maar dat is geen probleem.

Gecontroleerde beoordeling

Ich habe mir den Ventilator für mein Arbeitszimmer gekauft und bin bisher sehr zufrieden. Mein Arbeitszimmer heizt sich leider im Sommer immer etwas auf weshalb ich mich nach einem Luftkühler umgeschaut habe. Der Lüftungsturm von Klarstein mit seiner 4 in 1 Funktion schien eine super Auswahl! Es ist zwar keine Klimaanlage, aber mit der Luftbefeuchtungsfunktion kommt dem nahe. Die Luft wird zwar nicht so Kalt wie die mitgelieferten Kühlakkus aber es trotzdem erzeugt das Gerät einen herrlich kühlen Luftstrom im Vergleich zum warmen Zimmer. Ich kann das Gerät sehr empfehlen. Warum keine 5 Sterne? Der Drehschalter zum Einstellen der Lüftungsstärke suggeriert mehr Auswahlmöglichkeiten und das Gerät könnte ein wenig leiser sein. Ansonsten bis ich sehr zufrieden!

Ik heb de ventilator gekocht voor mijn studie en tot nu toe ben ik zeer tevreden. Helaas wordt mijn werkkamer in de zomer altijd een beetje warm, vandaar dat ik rondkeek naar een luchtkoeler. De Klarstein ventilatietoren met zijn 4 in 1 functie leek een goede keuze! Het is geen airconditioning, maar met de bevochtigingsfunctie komt het wel in de buurt. De lucht wordt niet zo koud als de meegeleverde coldpacks, maar toch produceert het apparaat een heerlijk koele luchtstroom in vergelijking met een warme kamer. Ik kan het apparaat van harte aanbevelen. Waarom geen 5 sterren? De draaischakelaar voor het aanpassen van de ventilatiesterkte suggereert meer opties en het toestel zou wat stiller kunnen. Anders totdat ik zeer tevreden!

Gecontroleerde beoordeling

Nun kann der Sommer kommen! Nach schlaflosen Nächten im letzten Jahr, beuge ich diesen Sommer vor. Ich habe mich für einen Klarstein Luftkühler entschieden und bin restlos begeistert. Als erstes muss ich sagen hier wurde ein Gerät geliefert, welches sehr gut verpackt und vollständig aufgebaut war. Nachdem die mitgelieferten Kühlakkus gefroren und der Tank mit Wasser befüllt ,war musste ich nur noch den Netzstecker einstecken und einschalten. Ein Gerät nach meinem Geschmack. Einfach und unkompliziert. Durch die Rollen lässt es sich leicht von Raum zu Raum bewegen. Durch das schlanke Design macht es optisch richtig was her und sieht nicht so klobig wie ein gewöhnlicher Ventilator aus. Zudem ist das Gerät extrem leise, selbst in der höchsten Stufe ist schlafen kein Problem. Das Gerät besitzt eine Fernbedienung und einen integrieren Timer den man im Stundentakt einstellen kann. Welcher Punkt mir besonders gefällt ist das dieser Luftkühler die Luft auch gleichzeitig reinigt und bei bedarf Befeuchtet. Mein Fazit: Ein bombastisches Gerät welches eine grandiose Alternative zu einer teuren Klimaanlage ist!

Nu kan de zomer komen! Na slapeloze nachten vorig jaar, leun ik deze zomer voorover. Ik heb gekozen voor een Klarstein luchtkoeler en ben helemaal enthousiast. Allereerst moet ik zeggen dat er een apparaat is afgeleverd dat zeer goed verpakt en volledig gemonteerd was. Nadat de meegeleverde coldpacks waren ingevroren en de tank was gevuld met water, hoefde ik alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken en aan te zetten. Een toestel naar mijn zin. Gemakkelijk en ongecompliceerd. De zwenkwielen maken het gemakkelijk om van kamer naar kamer te verplaatsen. Door het slanke ontwerp ziet hij er echt goed uit en ziet hij er niet zo omvangrijk uit als een gewone ventilator. Daarnaast is het apparaat extreem stil, zelfs op het hoogste niveau is slapen geen probleem. Het apparaat heeft een afstandsbediening en een geïntegreerde timer die elk uur kan worden ingesteld. Wat ik vooral prettig vind, is dat deze luchtkoeler tegelijkertijd de lucht reinigt en indien nodig bevochtigt. Mijn conclusie: Een bombastisch apparaat dat een prima alternatief is voor een dure airco!

Meer klantenbeoordelingen weergeven Minder klantbeoordelingen laten zien