Diavola Pizzapelletoven

219,99 € incl. BTW
  • Pelletkachel, Pizza-oven
  • Zilver Metallic
Artikelnummer: 10034709
  • Dit artikel is niet op voorraad en moet worden nabesteld. Dit artikel is niet op voorraad en moet worden nabesteld.
  • Klaar voor verzending binnen 24 uur
  • 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorging

Top features

  • Stijlvolle pelletoven: voor tuin, terras of balkon

  • Krokante pizza's: met 13" pizzasteen (33 x 33 cm)

  • Gemakkelijk aansteken: stoken met houtpellets

Productdetails

Verfijne gastronomische ervaringen zonder stroom: met de unieke Diavolo pizzaoven van Klarstein bereid je aromatische gerechten met echt vuur. Of het nu pizza, ovenbrood, vlees, groenten of gebak is: met de nieuwste pelletoventechnologie bak je toch traditioneel en met unieke smaak. Zet de Diavolo buiten, vul de achterkant met houtpellets en breng deze op de gewenste temperatuur. De geïntegreerde thermometer geeft betrouwbaar de exacte de temperatuur weer en terwijl de roestvrijstalen behuizing zorgt voor een snelle warmteverdeling. De karakteristieke schoorsteen voert de rook effectief af.

Kenmerken

  • Stook met houtpellets
  • Pelletcontainer die van achteren gevuld kan worden
  • geen stroomaansluiting nodig
  • met praktische open haard
  • veilige ontsteking
  • met 13" pizzasteen
  • ingebouwde thermometer
  • temperatuurweergave: 38 - 430 ° C
  • CrystalSteel-concept
  • Behuizing van roestvrij staal
  • gladde oppervlakken voor eenvoudige reiniging
  • opvouwbare handgreep
  • gemakkelijke verplaatsen
  • inclusief veel accessoires
  • verkrijgbaar in 4 kleuren: rood, zwart, blauw & zilver
Artikelnummer: 10034709

Afmetingen & Technische details

  • Totale afmetingen: ca. 40 x 74,5 x 50 cm (BxHxD)
  • Afmetingen pizzasteen: ca. 33 x 33 cm (BxD)
  • Afmetingen vleesrooster: ca. 27,5 x 26,5 cm (BxD)
  • Afmetingen lekbak: ca. 28 x 27,5 cm (BxD)
  • Afmetingen pizzaschep: ca. 25,5 x 42,5 cm (BxD)
  • Gewicht: ca. 16 kg

Omvang levering?

  • 1 x pizzapelletoven
  • 1 x pizzasteen
  • 1 x vleesrooster
  • 1 x lekbak
  • 1 x pizzaschep
  • 1 x bakblikheffer
  • 1 x pelletschep
  • meertalige handleiding

Omvang levering

Dit artikel is niet op voorraad en moet worden nabesteld.

Klantenbeoordelingen
28 Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.

Klantenmeningen uit andere landen
Gecontroleerde beoordeling 25/02/2024

Bien RAS

Wel RAS

Gecontroleerde beoordeling 03/01/2024

Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Soirée pizza en famille un régal, pizza bonne ,cuite au feu de bois granulés.

Het mediaproduct kan niet worden geladen. Familiepizza-avond een traktatie, goede pizza, gekookt boven een houtpelletvuur.

Gecontroleerde beoordeling 20/11/2023

Un bon bolle de granulés pour cuir 2 pizzas Faire préchauffer porte fermée on va dire 10 minutes , et cuir porte ouverte ( surveiller) et tourner la pizza car le fond cuit assez vite . Et si vous fermer la porte les flamme vont occuper tous le plafond du four parfait pour bien faire gratiner mes juste quelque seconde , on ouvre on ferme etc et votre pizza sera plus que nickel

Een goede kom met pellets voor het bereiden van 2 pizza's. Voorverwarmen met de deur dicht, zeg 10 minuten, en koken met de deur open (let op) en draai de pizza om, want de bodem gaart vrij snel. En als je de deur sluit, zullen de vlammen het hele plafond van de oven bezetten, perfect om mijn pizza een paar seconden bruin te bakken, we openen we sluiten enz. En je pizza zal meer dan perfect zijn

Gecontroleerde beoordeling 27/10/2023

Après avoir eu un précédent four qui chauffait trop et du coup brûlait les pizzas, celui-ci pour le moment est excellent c’est un cadeau que j’ai fait La personne est ravi il s’éclate comme un pizzaiolo ️

Na een vorige oven te hebben gehad die te veel verhitte en daardoor de pizza's verbrandde, is deze op dit moment uitstekend. Het is een geschenk dat ik heb gegeven. De persoon is blij dat hij het naar zijn zin heeft als een pizzabakker ️

Gecontroleerde beoordeling 16/07/2023

On en a pour son argent! Très satisfait de mon achat Attention à mettre régulièrement un peu de Pellet pour maintenir une température satisfaisante

Het was het geld waard! Zeer tevreden met mijn aankoop. Zorg ervoor dat u regelmatig een beetje pellet toevoegt om een bevredigende temperatuur te behouden

Gecontroleerde beoordeling 18/05/2023

Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. On recommande !

Het mediaproduct kan niet worden geladen. Wij adviseren!

Gecontroleerde beoordeling 12/02/2023

Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Four a pizza peu cher qui, une fois les granulés enflammés monte très vite a 400-500 degrés. La température remonte des qu on rajoute du granulés. 2 mn de cuisson. Pour des pizzas savoureuses . Déjà 10 pizzas de fait en 2 utilisations... Je recommande

Het mediaproduct kan niet worden geladen. Voordelige pizzaoven die, zodra de pellets zijn aangestoken, zeer snel opwarmt naar 400-500 graden. De temperatuur stijgt zodra er pellets worden toegevoegd. 2 minuten koken. Voor lekkere pizza's. Ik heb al 10 pizza's gemaakt in 2 keer gebruik... Ik raad het aan

Gecontroleerde beoordeling 30/12/2022

chauffe tres fort au fond ......est pas assez en facade mauvaise repartition de la chaleur est reserve a granulé pas assez importante

verwarmt zeer sterk aan de onderkant ......is niet genoeg aan de voorkant slechte warmteverdeling is gereserveerd voor pellets niet belangrijk genoeg

Gecontroleerde beoordeling 01/09/2022

Excellent produit ! Petit bémol... Chauffe tellement qu'il consomme beaucoup de granulats. Pour le reste 10/10 pour pizza et tarte flambée.

Uitstekend product! Klein minpuntje... Wordt zo warm dat het veel aggregaten verbruikt. Voor de rest 10/10 voor pizza en tarte flambée.

Gecontroleerde beoordeling 06/06/2022

bonjour ce premier commentaire pour parler de l'emballage du colis. en voulant sortir le four du carton d'origine, la plaque réfractaire est tombée ( elle se trouvait juste ne dessous du four sans être attaché). elle s'est cassée. dommage. je ne voulais pas mettre une étoile car je n'ai pas essayé encore le four mais il est exactement comme je l'espérais. il me manque juste une pierre !!!

hallo deze eerste opmerking om te praten over de verpakking van het pakket. toen ik de oven uit de originele doos probeerde te halen, viel de vuurvaste plaat (deze zat net onder de oven zonder vastgemaakt te zijn). het brak. jammer. Ik wilde geen ster geven omdat ik de oven nog niet heb geprobeerd, maar hij is precies zoals ik had gehoopt. Ik mis alleen een steen!!!

Gecontroleerde beoordeling 15/05/2022

Ich hatte die Wahl zwischen Elektro und Pellet. Nach ein wenig überlegen und Empfehlung eines Freundes entschied ich mich für Pellet um unabhängig zu sein. Eins vorweg, es war die falsche Entscheidung. Also für mich ;-) Trotzdem werde ich den Ofen behalten, er tut was er soll. Aber,..... Hier ein paar Anmerkungen für interessierte. Geschmack super. Handling bedarf einiges an Übung. Einfach einschalten, aufheizen los gehts (wie z.B. bei Elektro) ist nicht. Das gröste Problem, die Hitze. Er erreicht durchaus 400-450 Grad, aber nur leider überwiegend Oben. Nach ein wenig probieren mache ich es wie folgt. Getestet mit Pellets. Ofen anheizen und mind. 1x Behälter leer machen damit sich auch der Pizzastein aufheizt. Evtl. besser 2 Behälter. Warten bis Temperatur auf 250 Grad sinkt. Jetzt Pizza direkt rein auf den Stein. Öfter drehen, aufpassen dass nichts anbrennt. Wenn Pizza fertig, Temp. kontrollieren. Wenn 200 Grad oder weniger, dann erst nochmal anheizen und Stein die Wärme annehmen lassen. Erst wenn Thermometer wieder auf 250 Grad, dann neue Pizza rein. Ihr merkt schon, man muss immer was tun und die angegebenen 5-8 Pizzen pro Heizgang bekommt man nicht hin. Also ich zumindest nicht. Ich schaffe max. 2, sonst ist oben alles angebrannt und unten alles labbrig. Aber wenn ich es wie beschrieben mache, dann überzeugt der Geschmack durchaus und es ist halt eben auch eine nette Beschäftigung. Man muss das ganze halt celebrieren. Schalter auf ON und Pizza nach Pizza rein schieben kann ja jeder. ;-) Zum Schluss was zur Verarbeitung und Qualität. Die Bleche sind stellenweise schlecht bis gar nicht entgratet, Achtung scharf ! Aber Qualität ist bei weitem nicht schlecht. Klar gehts besser, aber bedenkt man den Preis ist es Ok. Aufbau ist Super einfach. Alles in Allem vergebe ich ein Gut.

Ik had de keuze tussen elektrisch en pellet. Na enig wikken en wegen en op aanbeveling van een vriend, koos ik voor Pellet om onafhankelijk te zijn. Allereerst was het de verkeerde beslissing. Dus voor mij ;-) Ik hou de oven toch maar, hij doet wat hij moet doen. Maar,..... Hier zijn een paar opmerkingen voor geïnteresseerden. smaakt goed. Het hanteren vereist enige oefening. Gewoon aanzetten, opwarmen en aan de slag (zoals bij elektrisch bijvoorbeeld) kan niet. Het grootste probleem, de hitte. Het bereikt zeker 400-450 graden, maar helaas meestal aan de bovenkant. Na wat proberen doe ik het als volgt. Getest met pellets. Verwarm de oven voor en leeg de bak minstens één keer zodat de pizzasteen ook opwarmt. Eventueel beter 2 bakken. Wacht tot de temperatuur daalt tot 250 graden. Nu pizza recht op de steen. Keer regelmatig en pas op dat u niets verbrandt. Controleer de temperatuur als de pizza klaar is. Als het 200 graden of minder is, verwarm het dan eerst opnieuw en laat de steen de warmte opnemen. Pas als de thermometer weer op 250 graden staat, dan nieuwe pizza erin. Zoals je ziet moet je altijd iets doen en lukt het niet om de aangegeven 5-8 pizza's per opwarmcyclus te maken. Ik tenminste niet. Ik kan er maximaal 2, anders is alles aan de bovenkant aangebrand en aan de onderkant alles slap. Maar als ik het doe zoals beschreven, is de smaak zeker overtuigend en is het gewoon leuk werk. Je moet het allemaal vieren. Iedereen kan schakelaars op AAN schuiven en pizza na pizza. ;-) Tot slot, hoe zit het met verwerking en kwaliteit. De platen zijn plaatselijk niet of slecht ontbraamd, let op: scherp! Maar de kwaliteit is verre van slecht. Het kan natuurlijk beter, maar gezien de prijs is het ok. De constructie is supereenvoudig. Al met al geef ik een goed.

Gecontroleerde beoordeling 04/01/2022

facile, transportable, tres bien pour nous, pizza un peu brulée sur 1 coté mais il faut perséverer ce soir on remet ça, voir s'il y a de l'amélioration

makkelijk, vervoerbaar, heel goed voor ons, pizza aan 1 kant een beetje verbrand maar we moeten volhouden vanavond, we doen het nog een keer, kijken of er verbetering is

Gecontroleerde beoordeling 30/12/2021

Schnell hochgeheizt und einsatzbereit. Alle sind begeistert. Der Pizzaofen ist sehr hochwertig verarbeitet! Geschmack der fertigen Pizza ist soooooo gut!

Warmt snel op en is klaar voor gebruik. Iedereen is opgewonden. De pizzaoven is van zeer hoge kwaliteit! De smaak van de afgewerkte pizza is zoooo goed!

Gecontroleerde beoordeling 27/12/2021

Absolute Kaufempfehlung

Absoluut aankoopadvies

Gecontroleerde beoordeling 15/12/2021

température du four à 400 degrés monte en 10 minutes ,attendre un peu plus si on veut que le pierre soit a une température à 300degrés. ,Durée d'une pizza de 250g environ 2 mn ,penser à la retourner au bout d'une minute . penser a recharger de granulés entre deux cuissons de pizzas . Personnellement je met deux morceaux de charbon de bois pour maintenir la chaleur puis rajoute des granulés pour atteindre les 400 degrés. vous pouvez aussi finir la cuisson la porte ouverte si la flamme lèche bien la voute et la pierre très chaude ( 300 degrés) . bon appétit à vous .

oventemperatuur naar 400 graden stijgt in 10 minuten, wacht iets langer als je wilt dat de steen op een temperatuur van 300 graden is. ,Duur van een pizza van 250 g ongeveer 2 minuten, vergeet niet om hem na een minuut om te draaien. denk aan het herladen van pellets tussen twee pizza-kooksessies. Persoonlijk plaats ik twee stukken houtskool om de warmte vast te houden en voeg vervolgens pellets toe om een temperatuur van 400 graden te bereiken. Je kunt het koken ook afmaken met de deur open als de vlam goed langs het dak likt en de steen erg heet is (300 graden). eet smakelijk.

Gecontroleerde beoordeling 11/12/2021

Der Pizzaofen hält seine Temperatur und es macht Spaß mit ein wenig Übung werden die Pizzen richtig lecker und es geht schnell

De pizzaoven houdt zijn temperatuur en het is leuk met een beetje oefening, de pizza's zijn echt lekker en het is snel

Gecontroleerde beoordeling 11/11/2021

Ich bin ja etwas misstrauisch gewesen bei diesem Pizzaofen und ob es sich überhaupt lohnt, einen extra Ofen zu kaufen. Er hat aber gegenüber dem klassischen Backofen einige wesentliche Vorteile: Die Pizza ist in 2-3 Minuten fertig, somit kann man viele kleinere Pizzen machen und eine nach der anderen reinfeuern. Außerdem wird durch die hohen Temperaturen der Teig wirklich schön knusprig, so wie man es vom Italiener kennt. Wenn man 2 Pizzen reinmachen will, müssen diese schön klein sein. Da die Konstruktion aus Edelstahl ist, kann man den Ofen auch ohne Probleme in den Garten stellen. Alles in allem ein super Ofen zu einem anständigen Preis!

Ik was een beetje achterdochtig over deze pizzaoven en of het de moeite waard was om een extra oven te kopen. Het heeft echter enkele belangrijke voordelen ten opzichte van de klassieke oven: de pizza is in 2-3 minuten klaar, dus je kunt veel kleinere pizza's maken en ze achter elkaar bakken. Daarnaast wordt het deeg door de hoge temperaturen echt lekker krokant, net als in Italië. Als je er 2 pizza's in wilt doen, moeten ze lekker klein zijn. Doordat de constructie van RVS is, zet je de kachel ook zonder problemen in de tuin. Al met al een prima oven voor een schappelijke prijs!

Gecontroleerde beoordeling 10/11/2021

haben es draußen im Wintergarten probiert und sind begeistert. die pellets sind nicht dazu. man muss sie also erst vorher kaufen. Sonst ist alles dabei und es kann auch sofort los gehen. an den Thermometer kann man gut die Temperatur überwachen. so klappt es auch gut - ich bin zufrieden. das Aussehen ist auch klasse.

heb het buiten in de serre geprobeerd en ben enthousiast. de pellets zijn niet inbegrepen. dus je moet ze eerst kopen. Verder is alles inbegrepen en kun je direct aan de slag. De thermometer is een goede manier om de temperatuur in de gaten te houden. Zo werkt het - ik ben tevreden. het uiterlijk is ook geweldig.

Gecontroleerde beoordeling 05/10/2021

Mise en marche absolument simple : 2 allume-feu sous le bac à pellets et 10 minutes d'attente pour avoir la chaleur attendue (450°c). Ajouter régulièrement des pellets à la fin de chaque cuissons pour maintenir la température. Pas de lavage à l'eau pour la pierre : laisser bruler en fin de cuisson et brosser ensuite. A froid, brosser l'intérieur du four pour éviter la suie. Bien fariner votre pate pour ne pas qu'elle colle sur la pelle. Laissez votre créativité s'exprimer mais vite : une pate imbibée d'eau (de sauce ou autre) colle ...

Absoluut eenvoudig te starten: 2 aanmaakblokjes onder de pelletbak en 10 minuten wachten om de verwachte warmte te verkrijgen (450°C). Voeg aan het einde van elke kooksessie regelmatig pellets toe om de temperatuur op peil te houden. De steen niet afwassen met water: na het koken laten branden en daarna afborstelen. Als de oven koud is, borstel dan de binnenkant van de oven om roet te voorkomen. Bebloem je deeg goed, zodat het niet aan de schep blijft plakken. Laat je creativiteit maar snel de vrije loop: een deeg gedrenkt in water (saus of iets anders) blijft plakken...

Gecontroleerde beoordeling 10/09/2021

Wir haben den Ofen extra für die nächste Camping und Festivalsaison gekauft, wenn wir mal wieder unterwegs sind. Da es dieses Jahr nicht mehr stattfindet, nutzen wir den Ofen jetzt für Pizzapartys mit Freunden. Der Aufbau ging sehr einfach und unkompliziert. Das Teil stand in 5 Minuten arbeitsfertig auf der Terrasse. Mit den Pellets ist eine einfache Lösung, man muss jedoch immer auf die richtige Temperatur achten. Die Pizzen sind bereits nach 1-2 Minuten knusprig und essfertig. Es musste keiner lange Warten und alle wurden Satt. Freue mich schon aufs Campen, noch eine Metallplatte zum draufstellen mitnehmen und lecker Pizza überall fertig machen. Hat sich gelohnt.

We hebben de kachel speciaal gekocht voor het volgende kampeer- en festivalseizoen als we weer op pad gaan. Omdat het dit jaar niet gebeurt, gebruiken we de oven nu voor pizzaparty's met vrienden. De constructie was heel eenvoudig en ongecompliceerd. Het onderdeel was in 5 minuten klaar voor werk op het terras. Het gebruik van de pellets is een simpele oplossing, maar je moet wel altijd op de juiste temperatuur letten. De pizza's zijn al na 1-2 minuten krokant en klaar om te eten. Niemand hoefde lang te wachten en iedereen zat vol. Ik kijk er naar uit om te kamperen, nog een metalen bord mee te nemen om erop te leggen en overal heerlijke pizza's te maken. Was het waard.

Gecontroleerde beoordeling 09/09/2021

Sehr beeindruckt von diesem Ofen. Es ist leicht, aber sehr stabil, leicht zu reinigen und heizt sich schnell auf. Das externe Thermometer ist sehr nützlich, um den richtigen Zeitpunkt zum Einlegen der Pizza zu kennen, wenn sie heiß ist. Der Holzspender lässt genügend Luft ein, damit das Feuer nach dem Anzünden fest bleibt. Ich freue mich auch darauf, das Fleischwerkzeug zu verwenden.

Zeer onder de indruk van deze oven. Het is licht maar zeer stabiel, gemakkelijk schoon te maken en warmt snel op. De externe thermometer is erg handig om te weten wanneer de pizza warm moet zijn. De houtdispenser laat genoeg lucht binnen om het vuur stabiel te houden als het eenmaal aangestoken is. Ik kijk er ook naar uit om de vleestool te gebruiken.

Gecontroleerde beoordeling 04/09/2021

Le produit multimédia n'a pas pu être chargé. Bien faire chauffer la pierre avant et ensuite la cuisson est rapide. Après la première utilisation ont ressens un peu plus le goût du feu de bois. Un très bonne achat le seul regret c'est d'avoir attendu trop longtemps avant de l'acheter.

Het mediaproduct kan niet worden geladen. Verwarm de steen vooraf goed en dan kookt hij snel. Na het eerste gebruik proef je de smaak van houtvuur al iets meer. Een zeer goede aankoop, de enige spijt is dat ik te lang heb gewacht met kopen.

Gecontroleerde beoordeling 27/08/2021

impossible de faire deux pizza a la suite, la température chute a la vitesse grand v quand la porte est ouverte de plus faire cuire les pizza porte fermé brule le fromage. En outre, il faut constamment fourni le foyer. Toutefois le four fait de belle pizza quand on a pris le coup, alimentation du foyer et porte ouverte toute les 2 minutes, car la cuisson ce fait vite. Bon pour démarrer, mais le four a bois c'est le top.

onmogelijk om twee pizza's achter elkaar te maken, de temperatuur daalt zeer snel als de deur open is en bij het bakken van de pizza's met gesloten deur verbrandt de kaas. Bovendien is het noodzakelijk om de woning voortdurend ter beschikking te stellen. De oven maakt echter prachtige pizza's als je hem onder de knie hebt, waarbij hij de haard van stroom voorziet en de deur elke 2 minuten opent, omdat hij snel gaar is. Goed om te beginnen, maar de houtoven is de beste.

Gecontroleerde beoordeling 26/08/2021

Compliqué de s adapter à la mise au four de la pizza et à sa cuisson

Het is ingewikkeld om je aan te passen aan het in de oven plaatsen en koken van de pizza

Gecontroleerde beoordeling 19/08/2021

Livraison rapide hyper bien emballée. Aucune casse à l intérieur. Le montage se fait très rapidement et très facilement. Les pieds sont suffisamment hauts pour ne pas brûler le support sur lequel le four est posé. La montée en température est ultra rapide et atteind plus de 400/450 degrés. Seuls bémols pas de housse de protection incluses, le système de verrouillage de la porte (2 encoches) est rudimentaire, et une pièce métallique à mettre dans le tiroir à pelets pour l installation de laquelle le mode d emploi n était pas clair du tout. Les temps de cuisson données sont trop approximatifs. Et aucune recette dans le manuel. On aurait bien aimé avoir des recettes de pâtes adaptées à ce four. La cuisson est parfaite mais il faut prendre le coup. Bien moins cher que ses concurrents pour une qualité identique.

Snelle levering, supergoed verpakt. Geen breuk binnenin. De montage gebeurt zeer snel en zeer eenvoudig. De voeten zijn hoog genoeg om de steun waarop de oven is geplaatst niet te verbranden. De temperatuurstijging is ultrasnel en bereikt meer dan 400/450 graden. De enige minpunten zijn dat er geen beschermhoes bij zit, het deursluitsysteem (2 inkepingen) is rudimentair, en een metalen onderdeel om in de pelletlade te plaatsen voor de installatie waarvan de gebruiksaanwijzing helemaal niet duidelijk was. De aangegeven kooktijden zijn te benaderend. En er staat geen recept in de handleiding. Wij hadden graag pastarecepten aangepast aan deze oven gehad. Het koken is perfect, maar je moet de klap opvangen. Veel goedkoper dan zijn concurrenten voor identieke kwaliteit.

Gecontroleerde beoordeling 14/04/2021

Au déballage nous avons remarqué qu’un des coins était légèrement abîmé ce qui n’est pas très gênant en soit puisque nous avons mis la pierre avec l’arrondi abîmé au fond du four. La trappe d’accès à au fous devrait être basculente parce que en enlevant la trappe de visite, le four se refroidit très très rapidement.

Bij het uitpakken viel het ons op dat één van de hoeken licht beschadigd was wat op zich niet heel vervelend is aangezien we de steen met de beschadigde ronding onderin de oven hebben gelegd. De toegangsdeur tot de oven moet gekanteld worden, omdat door het verwijderen van de toegangsdeur de oven zeer snel afkoelt.

Gecontroleerde beoordeling 09/04/2021

Trop top, monte à 500 degrés, 1 Minute pour faire une pizza, bon, la première fois, on brûle un peut,mais il faut 2 utilisations pour être un vrai pro.ma note 15/10 , chacun garnit sa pizza, au four, et comme a la pizzeria mais la, c est maison. Prendre des granules spécial pizza, épicé et la ça donne un goût vraiment bon, je le recommande.

Te lekker, ga naar 500 graden, 1 minuut om een pizza te maken, nou ja, de eerste keer brandt hij een beetje aan, maar je hebt 2 keer nodig om een echte professional te zijn, mijn beoordeling 15/10, iedereen garnituur zijn pizza, in de oven, en als een pizzeria, maar hier is het thuis. Neem speciale pizzakorrels, pittig en het geeft echt een goede smaak, ik raad het aan.

Gecontroleerde beoordeling 09/11/2020

Um eine echte Neapel Pizza hinzubekommen, muss nicht nur die Oberhitze gut sein, sondern auch der Boden seine 400 Grad haben. Das ist mit dieser Methode sehr schlecht erreichbar. Man müsste sicher eine Stunde Vollgas heizen und dann nach einer Pizza, entweicht die Hitze an der Front, sobald man sie öffnet um die nächste reinzulegen. Habe mir doch einen Steinofen gebaut für weniger Geld, einfach nach Gym Ball Pizza Oven googeln.

Om een echte Napels-pizza te krijgen, moet niet alleen de bovenwarmte goed zijn, maar moet de bodem ook 400 graden zijn. Dit is met deze methode zeer moeilijk te bereiken. Je zou dan een uur vol gas moeten verhitten en dan na een pizza de warmte aan de voorkant ontsnappen zodra je hem opent om de volgende erin te doen. Ik heb een steenoven gebouwd voor minder geld, google gewoon Gym Ball Pizza Oven.