Trifecta 4 gaskookplaat 4-pits triangel-pit glaskeramiek zwart 4 branders | Zwart
Trifecta 4 gaskookplaat 4-pits triangel-pit glaskeramiek zwart 4 branders | Zwart
Trifecta 4 gaskookplaat 4-pits triangel-pit glaskeramiek zwart 4 branders | Zwart
Trifecta 4 gaskookplaat 4-pits triangel-pit glaskeramiek zwart 4 branders | Zwart
Trifecta 4 gaskookplaat 4-pits triangel-pit glaskeramiek zwart 4 branders | Zwart
Trifecta 4 gaskookplaat 4-pits triangel-pit glaskeramiek zwart 4 branders | Zwart
Trifecta 4 gaskookplaat 4-pits triangel-pit glaskeramiek zwart 4 branders | Zwart
Trifecta 4 gaskookplaat 4-pits triangel-pit glaskeramiek zwart 4 branders | Zwart
Trifecta 4 gaskookplaat 4-pits triangel-pit glaskeramiek zwart 4 branders | Zwart

Trifecta 4 gaskookplaat

Gaskookplaat Zwart
173,99 € incl. BTW
Aantal kookplaten:
Kleur:

Trifecta 4 gaskookplaat

173,99 € incl. BTW
Direct leverbaar Levertijd: 3 - 5 dagen
30 dagen retourrecht Gratis bezorging

Top features

Efficiënt en milieuvriendelijk: geringe energiekosten in vergelijking met elektrische kookplaten door te koken met gas

Innovatief: moderne triangel-pitten voor zeer gelijkmatige warmteverdeling onder potten en pannen en nog meer veiligheid

Intuïtieve bediening: eenvoudige bediening dankzij draaiknoppen

Productdetails

Een tijd lang bijna vergeten, maar nu is hij er weer: het gasfornuis dat met zijn onovertrefbare voordelen ook in de moderne keuken zijn plekje heeft. Gas is niet alleen efficiënter en milieuvriendelijker, het is ook veel beter te controleren en daardoor praktischer dan koken met stroom. De Klarstein Trifecta 4 gaskookplaat brengt nu deze mogelijkheid naar jouw keuken.

Op de ruimtebesparende Klarstein Trifecta 4 kookplaat bevinden zich vier moderne triangel-pitten die met een vermogen van 3,2 kW, 2,1 kW en 2 x 1,15 kW flink verwarmen. De bijzondere triangel vorm van de gaspit zorgt voor een wezenlijk gelijkmatigere verdeling van de hitte op de bodem van het kookgerei voor perfect en gelijkmatig koken. De pannendragers van massief gietijzer zijn voor vrijwel alle soorten kookgerei geschikt en passen dankzij pinhouders zeer precies en kiepbestendig boven de vlammen. De bediening is dankzij de vanzelfsprekende symbolen op de grote draaiknoppen absoluut intuïtief. In het bedieningsgemak ligt ook het grote voordeel van gasfornuizen: de warmtetoevoer kan tijdens het koken altijd weer direct aangepast worden. Veranderingen van de vlammen zorgen direct voor temperatuurveranderingen van potten en pannen. Natuurlijk hebben we ook aan de veiligheid aan het fornuis gedacht: extra vuur om te ontsteken is niet nodig. De gasvlam wordt gewoon per elektrische ontsteking aangestoken. De vlamuitval-beveiliging sluit de gastoevoer naar de brander af, voor het geval de vlam om wat voor reden dan ook een keertje uitgaat.

Na het koken kan de gaskookplaat naar wens heel eenvoudig worden gereinigd: voor die bezigheid beschikt het over een oppervlak van gemakkelijk schoon te maken, gehard keramisch glas van 6 mm dikte. Dat ziet er niet alleen ongelooflijk chique uit, het is ook heerlijk onderhoudsvriendelijk.

Efficiënt koken bij lage kosten met alle voordelen van het gasfornuis: de Trifecta 4 zones gaskookplaat van Klarstein overtuigt niet alleen hobbykoks.

Laat meer zien

Kenmerken

Gebruikershandleiding in pdf formaat
 • 4 triangel-pitten
 • Triangel-pit: betere warmteverdeling en luchttoevoer
 • Sterke brander: 3,2 kW
 • Normale brander: 2,1 kW
 • Extra brander: 2 x 1,15 kW
 • Diameter kookgerei sterke brander: ca. 22 - 24 cm (Ø)
 • Diameter kookgerei normale brander: ca. 20 - 22 cm (Ø)
 • Diameter kookgerei extra branders: ca. 10 - 15 cm (Ø)
 • Elektrische ontsteking
 • Voor vloeibaar- of aardgas
 • Werkinstelling op aardgas 20 mbar
 • Om te bouwen naar (gasfles) LPG vloeibaar gas 50 mbar
 • Levering zonder slang en drukregelaar - moeten apart worden aangeschaft
 • Inbouwmaten in het handboek
 • Stroomverzorging: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz
Trifecta 4 gaskookplaat 4-pits triangel-pit glaskeramiek zwart

Afmetingen & Technische details

 • Afmetingen totaal: ca. 60,5 x 13 x 52,5 cm (BxHxD)
 • Inbouwmaat (uitsparing in het werkblad): ca. 55,5 x 47,5 cm (BxD)
 • Snoerlengte: ca. 120 cm
 • Gewicht: ca. 12,7 kg

Omvang levering

 • 1 x gaskookplaat
 • 1 x montagemateriaal
 • 4 x pannendrager van gietijzer
 • Gebruiksaanwijzing in meerdere talen

Omvang levering

Direct leverbaar Levertijd: 3 - 5 dagen

Klantenbeoordelingen

(9 Beoordelingen) Je mening toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.

Klantenmeningen uit andere landen

Gecontroleerde beoordeling

commande bien reçue et très rapidement. plaque installée, fonctionne parfaitement pour l'instant. de qualité

Bestelling goed en zeer snel ontvangen. plaat geïnstalleerd, werkt voorlopig perfect. kwaliteit

Gecontroleerde beoordeling

Bonjour,

J'ai bien reçu la commande , le model a 3 feux. Ma question j'utilise le gaz en bouteille. Est ce que je doit changer le gicleur envoyer a part ?
La clef n'est pas livrer avec et en plus le trou pour le petit feux est très exiguë.

Merci pour votre retour rapide.

Hallo, ik heb de bestelling ontvangen, het model heeft 3 lampjes. Mijn vraag Ik gebruik flessengas. Moet ik het mondstuk afzonderlijk verzenden? De sleutel wordt niet meegeleverd en bovendien is het gat voor de kleine lampjes erg krap. Bedankt voor je snelle retour.

Gecontroleerde beoordeling

Haben das Kochfeld auf Grund seiner sehr guten Bewertung bestellt. Grundsätzlich ist es ein sehr gutes Produkt (Sieht gut aus, Sehr gute Verarbeitung, sehr gute Heizleistung und gute Bedienung. Aber: Der an dem Gerät befindliche Anschluss ist nach deutscher DIN nicht zulässig !! (Siehe beigefügtes Foto) Wieso ein deutscher Hersteller dann so ein Produkt in Deutschland verkaufen kann, bliebt für mich fraglich. Wollte das Gerät eigentlich zurückschicken, aus Zeitnot aber belassen und mich für die Umrüstung enstschieden. Der hierdurch entstandene Mehraufwand zur Umrüstung (von einem Gasinstallateur empfohlen) kostete mich zzgl. ca. 30 €. Aus dem vorgenannten reicht es in der Gesamtbewertung damit nur für 3 Sterne. Über ein Feedback Seitens des Verkäufers wäre ich sehr dankbar.

De kookplaat besteld vanwege de zeer goede beoordeling. In de basis is het een zeer goed product (ziet er goed uit, zeer goede afwerking, zeer goede warmteafgifte en goede werking. Maar: De aansluiting op het apparaat is niet toegestaan volgens Duitse DIN !! (Zie bijgevoegde foto) Waarom een Duitse fabrikant dan verkopen een product in Duitsland blijft voor mij twijfelachtig. Wilde het apparaat eigenlijk terugsturen, maar heb het wegens tijdgebrek laten liggen en besloot het om te bouwen. De daaruit voortvloeiende extra inspanning voor de ombouw (aanbevolen door een gasfitter) kostte me ca. € 30. Uit het bovenstaande is de algemene beoordeling slechts voldoende voor 3 sterren. Ik zou zeer dankbaar zijn voor feedback van de verkoper.

Gecontroleerde beoordeling

Alles entspricht unseren Vorstellungen

Alles komt overeen met onze ideeën

Gecontroleerde beoordeling

gefallen hat das bedienen der gasbrenner,und deren sparsamer gasverbrauch.weniger gefällt das handlig mit den topfhalterungen nach erfolgter reinigung macht das wiederaufsetzten einige mühe.

Ik vond de werking van de gasbranders en het zuinige gasverbruik niet prettig, de handige manier met de pannenlappen na het schoonmaken beviel me niet, het terugplaatsen is een beetje gedoe.

Gecontroleerde beoordeling

Preis Spitzen Bearbeitung super EMPFEHLENSWERT

Prijs topverwerking super AANBEVOLEN

Gecontroleerde beoordeling

habe das becken ausgepeckt ist wunderschön die verpackung war super bin zufrieden weiter so kalle

Ik heb het zwembad uitgezocht, het is mooi, de verpakking was geweldig, ik ben tevreden, ga zo door, Kalle

Gecontroleerde beoordeling

Dieser Gasherd ist vor allem passt gut in meiner Küche. dieser Herd ist auch aus Glas Material und es macht es sehr elegant. Es hat 4 Brenner und alle sind sehr einfach zu verwalten und zu reinigen. Es ist der perfekte Gasherd, an den ich denken sollte. Er unterstützt meine Gasflasche mit Hilfe eines Konverters. Er ist sehr einfach zu bedienen und verfügt auch über die erforderlichen Sicherheitsfunktionen. Ich habe das Gefühl, dass die Qualität wirklich gut ist.

Dit gasfornuis past vooral goed in mijn keuken. dit fornuis is ook gemaakt van glasmateriaal en dat maakt het erg elegant. Het heeft 4 branders en ze zijn allemaal heel gemakkelijk te beheren en schoon te maken. Het is het perfecte gasfornuis om te bedenken. Hij ondersteunt mijn gasfles met behulp van een omvormer. Het is heel gemakkelijk in gebruik en heeft ook de vereiste beveiligingsfuncties. Ik vind de kwaliteit echt goed.

Gecontroleerde beoordeling

Das Gasherd kam pünktlich. Es ist sehr elegant. Alles funktioniert so wie es funktionieren soll. Die Gasflamme ist gut und leicht zu kontrollieren. Es ist leicht zu reinigen. Alles scheint solide und von guter Qualität zu sein. Für die Montage habe ich 60 Euro bezahlt. Im Vergleich zu anderen Produkten hier auf Amazon denke ich dass es ein guter und fairer Preis ist. Passt perfekt in meiner neuen Küche. Ich denk es ist eine Empfehlung wert. wird über seine Haltbarkeit auf dem Laufenden gehalten.

Het gasfornuis kwam op tijd. Het is erg elegant. Alles werkt zoals het hoort. De gasvlam is goed en makkelijk te bedienen. Het is gemakkelijk schoon te maken. Alles lijkt degelijk en van goede kwaliteit. Ik heb 60 euro betaald voor de installatie. In vergelijking met andere producten hier op Amazon vind ik het een goede en eerlijke prijs. Past perfect in mijn nieuwe keuken. Ik denk dat het de moeite waard is om aan te bevelen. wordt op de hoogte gehouden van de duurzaamheid.

Meer klantenbeoordelingen weergeven Minder klantbeoordelingen laten zien